• Новинка
Водещата Червило Овлажняване на Сухи, напукани, Хидратира Устните, За мъжете И жените През Есенно-зимния набор от червило (F, A)

Водещата Червило Овлажняване на Сухи, напукани, Хидратира Устните, За мъжете И жените През Есенно-зимния набор от червило (F, A)

BGN 2.33

Продукти
Налично за поръчка

Подходящ за всички нюанси на кожата - Уникален нюдовый цвета на устните Създава контраст и стилЧервило изсъхват бързо И могат да се комбинират с балсам за устни за получаване на равномерен цвят, който покрива устните. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 15 грама опаковка Размер : 7,1x2x2 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване.Този естествен нюанс придава безупречен вид, подходящ за работа, нощни разходки или по всяко друго време, когато искате да изглеждате Собранно. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. 3 И атрактивни червило с телесен цвят, не высыхающие и устойчиви, цвета на устните остава непроменен през целия ден.Калена червило в хартиен епруветка с телесен цвят - За разлика от конвенционалния грим, който има тенденция да изсъхне на устните, червило Easilydays Гол Е с гладко покритие, лесно и не высыхающее.Тази хидратиращи червила лесно се нанася и е идеално ляга на устните.Нюдовая червило - Изразете себе си, Намерете Своя перфектен нюд, Подчертават Си Нюанси И не ще отмие вас.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

Червило за вода, Лека Мъгла Малка Тръба Тръба С Нежната Червило Калена Не Выцветающая Червило Естествени Устни По-Дебели

Широки характеристики : Тези червила издръжлив, водоустойчив, има незалепваща чаши, лесно да ги носите с

BGN 58.71

Дамски Памучни Тампони Червило Здрав Водоустойчив Антипригарная Червило Лесно да Носите със себе си 20 бр/кор. 2 мл

【Подходящ сценарий】Копринена, деликатен, елегантен и лесен грим за устни ?Ако се интересувате, можете �

BGN 0.67

Смешно окото дизайн грим червило притежателя калъф за външен мини червило калъф с огледало пътуване червило чанта

Малък размер, ниско тегло, лесни за носенеМатериал : Изработен от висококачествена изкуствена кожа, лек

BGN 1.67

Калъф за Червило Сладък Преносим Косметичка Козметични Торбичка Титуляр За Червило Органайзер За Грим Голям Динозавър

ИДЕАЛЕН подарък : Калъф за червило гъвкав, което спестява място и елиминира бъркотия в чантата, подходящ

BGN 18.81

Червило за вода, Лека Мъгла Малка Тръба Тръба С Нежната Червило Калена Не Выцветающая Червило Естествени Устни По-Дебели

Това е много Удобен, Много хубав грим на устните, лесно се носиЩе Ви Сексуален опит моля, уверете се, че н�

BGN 2.67