• Новинка
Lofaris 7x5ft Фон за Рожден Ден 30th Диаманти Блестящ Розов Кожен Точков Боке С Пайети Фон за Снимки за Дама Жени, Момичета Тридесет Сладки Петна Вечерни Аксесоари Банер Ре?

Lofaris 7x5ft Фон за Рожден Ден 30th Диаманти Блестящ Розов Кожен Точков Боке С Пайети Фон за Снимки за Дама Жени, Момичета Тридесет Сладки Петна Вечерни Аксесоари Банер Реквизит за Снимки

BGN 1.00

Продукти
Налично за поръчка

2Топли съвети : Дръж фон, или го увийте в тръбичка, за да намалите гънките, или използвайте ютия с ниска температура, за да се затопли обратна посока.Благодаря ви за отделеното време!.Не се допирайте до него вода. Опаковка : Само 1 бр.Добре дошли в Лофарис!Ние сме винаги тук, чака ви. Всеки екран на компютъра е различен, така че цветовете могат да се различават леко.Само 1 бр фон без стойка или в скоби.Вашето удовлетворение е нашата единствена цел.Персонализиране Можете да се свържете с нас по електронната поща и да ни уведомите за желания от вас размер, цвят или текст, ние изготовим за вас. Цвят : Отпечатан метод высокоцифровой 3 D-печат, които изтичат подробности, отлична цветова обработка.Широко приложение : Нашето минало може да се използва като фон за снимки, банер за торта декор на стените, тържества, фотография във фото студио, видеозаснемане, директно излъчване и така нататък. Не е водоустойчив. Не стойте прекалено близо или далеч, за да направи снимки. Дръж фон, а след това намерете подходящо разстояние, не е твърде далеч и не твърде близо, използвайте ютия с ниска температура, за да се затопли задната страна, само бавно и внимателно.Ние ще ви отговорим за това възможно най-скоро.Можете да се търкаля на фона на хартия в една тръба, се проследят предната или задната част е в продължение на 2-3 дни, след това се обърнете на другата страна в рамките на 1-2 дни. Материал : Отличен винил, дълготраен блясък, плътен плат, силна заключване светлина, приятна вертикална, лесно се сгъва.Предимство : Директна доставка от завода, екип от дизайнери, персонализиране, лесен за носене, създават силна фотографски ефекти.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

AILEXIBG 3,2 ft x 8,2 фута Метална Сърма, Пердета с Ресни от Фолио за парти, Снимката на Фона, Сватбен Декор (2 опаковки, Лазерно-Зелен)

Цветни и висококачествени, размер на 3,2 метра х 8,2 фута х 2 опаковкиЦветни и висок клас, размер на 3,2 метра

BGN 1.00

Огромен 36x18 инча Фон за местообитанията на Влечугите Синьо Небе Оазис на Кактус Пустинен Терариум Фон Здрав Полиестер Фон

Бихте могли да се справят с това по следните начини : 1) Плътно се разточва патрон в продължение на 35 дни, �

BGN 4.80