• Новинка
Литиево-йонна ножица YUZES 4V Zip Snip MAX Ротационен Безжични Електрически Ножица със Сменяеми остриета за рязане на Килими, картон и кожа, Зареждащи се чрез USB, Подаръци за

Литиево-йонна ножица YUZES 4V Zip Snip MAX Ротационен Безжични Електрически Ножица със Сменяеми остриета за рязане на Килими, картон и кожа, Зареждащи се чрез USB, Подаръци за мама, баба, съпруга (Син)

BGN 1.00

Продукти
Налично за поръчка

? USB акумулаторна батерия : доставя се с USB кабел за зареждане, който ще ви помогне да се зарежда по-бързо и по-удобно.Идеален за рязане на хартия, пластмаса, картон (6 мм), на кожата (6 мм), дубленой фолио, платно, килими, тапети, метална тел, цветето на стъблото (4 мм). ? Набор от електрически ножици : 1 х електрически ножици, 1 х USB кабел за зареждане 1 х сменное острието, 1 х калъф за носене и 1 х инструкции.Моля, проверете приложимостта на продуктите преди покупка. ?Страхотни подаръци : Електрически ножици, предназначени за това, за да се освободи пръстите си от непрекъснат разрез, ако имате артрит или травма на ръката, тези електрически ножици могат да станат добър избор. ? Безопасна употреба : С помощта на бутона за заключване за безопасност, можете да бъдете сигурни, че на ротационния нож се включва само тогава, когато ви е необходимо.Можете лесно да завърши работата си с помощта на тези електрически ножици и да се отървете от умора на ръцете и китките.? Съвети за употреба : Моля, имайте предвид, че тези електрически ножици не може да се използва за рязане на платове.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

Лас Вегас Америка Атракция Тъмен Град Живопис Ножица За Нокти Халка Ключодържател Отварачка За Бутилки Машина За Рязане

Остриетата са с форма и размер, специално предназначени за почистване на ноктите с оптимална точност8 с

BGN 2.67