• Новинка
Шевни ножици, SMITH CHU-Тежки Портновские ножици, ножици за тъкани, на кожата, на суровини, шивашка, Преработи-Професионални ножици за тапицерия на мебели, за студенти-ш?

Шевни ножици, SMITH CHU-Тежки Портновские ножици, ножици за тъкани, на кожата, на суровини, шивашка, Преработи-Професионални ножици за тапицерия на мебели, за студенти-шивачки, за офис работа (12 инча)

BGN 21.53

Продукти
Налично за поръчка

Безболезнен процес на рязане благодарение на висококачествена мека гума и ергономична странична извити ръце с удобен изземванеРежат в продължение на дълго време.Чудесно за шиене, шивашки, намаляване, капитониране, рязане на десени, изкуство, бродерия, бродерия, тапицерии на мебели и двамата са добри за домакинство, офис, ученик, шивач.Изработен е от висококачествена високо стомана, която е по-стегната и по-здрава стандартна неръждаема стомана. Задържане на бръснарско ножче - нож остава остър, дори и след работа с най-трайни материали; капацитет на Рязане плосък, наклонен ръкохватка - Ъгъл на огъване дръжки позволява ви да остане точно на площ за лесно и точно рязане. 100% Гаранция за връщане на парите : Ако Ви Е по някаква причина не се хареса, ние ще Ви предложим пълно възстановяване!.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

Якорные Правата на Адмиралтейството Син Военен Океана Ножица За Нокти Халка Ключодържател Отварачка за Бутилки Машина За Рязане

Здрава неръждаема стомана : осигурява изключителна издръжливост, като предотвратява завой и плъзгане,

BGN 2.67

Мастило Абстрактни Растения Художествен Модел Ножица За Нокти Халка Ключодържател Отварачка За Бутилки Машина За Рязане

Размер : 3,2 см х 5Класификация : Ключодържател, Отварачка, нокторезачки.Характеристика : Многофункционал

BGN 13.86