• Новинка
ZUKEEGG Куки за Окачване на Творчески Самоклеящийся Лепкава Монтиране на Куката Водонепроницаемое Монтиране на стена За Баня Домашен Вратата Куката Ключ Закачалка з?

ZUKEEGG Куки за Окачване на Творчески Самоклеящийся Лепкава Монтиране на Куката Водонепроницаемое Монтиране на стена За Баня Домашен Вратата Куката Ключ Закачалка за Шапки с Кухненски Органайзер (Цвят: бял)

BGN 32.46

Продукти
Налично за поръчка

Материал : ABS Цвят : кафяв, бял, син, жълт Размер : 9,5*5,5 см Брой; 1 бр ❤Няма пирони и тренировки, никакви щети стени, топки за баня, кърпи и други дребни предмети могат свободно да се закачват, не се страхува от влажна среда., Особено подходящ за закачане на принадлежности за баня или душ в банята или на кухненски прибори и инструменти на гърба на плочките. ❤На самозалепващи паста, удобна и здрава.✦Широко се използва върху различни повърхности, като дърво, плочки, керамика, метал, пластмаса и т. ❤ABS + лепкав материал, отточна тръба на шарнирна връзка дизайн, пълно използване на място за закачане на стената, лесен за употреба. ❤Малки, изящни, красиви, не заема място, може да се използва както за писмените маси, така и зад вратата.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

Куки GUEROTKR за Окачване, Самозалепващи Стенни Куки, Самозалепващи Куки, Синята Лодка С Изображение на Риба-Кит

Това е идеален подарък за приятели и родниниНие можем да отпечатате любимите Си снимки на Вашия Любим п�

BGN 37.47

На стената Лепкава Куки Самозалепващи Куки за Баня, Кухня и Домашен Офис Жилищни Куки Сладки Мультяшные Котки Сив Смешно Коте

【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 никакви инструменти, не се изискваНе забравяйте да си купите това като ПЕРФЕКТНИЯ ПО

BGN 10.65

Стенен Куки за Окачване на Стопански Куки, Птици, Тропически Растения, Куки за Баня, Кухненски Куки, Куки Лепило

Куки за баня : може да се използва в банята, може да се използва за закачане на кърпи за ръце, продукти за �

BGN 2.67