• Новинка
TFIIEXFL 5 бр. Самоклеящийся Кухненски Монтиране на Врата Кука За Ключове, Закачалка за Кърпи, Държач за баня, Мултифункционален Съхранение (Цвят: E, Размер: 5 бр.)

TFIIEXFL 5 бр. Самоклеящийся Кухненски Монтиране на Врата Кука За Ключове, Закачалка за Кърпи, Държач за баня, Мултифункционален Съхранение (Цвят: E, Размер: 5 бр.)

BGN 1.67

Продукти
Налично за поръчка

Куката може да се регулира на 180 градуса, а ъгъл можете свободно да избират Всяка кука е 3 клони, а положението на клоните на гъвкаво за захващане на всяка дестинация.Всяка кука е 3 клони, и положението на клоните е гъвкав за захващане на всяка дестинация.Куката за кърпи, ключодържател, бижута и други по-леки устройства.Трайни самозалепващи куки могат да се прикрепят към стъклото, керамическому кирпичу, неръждаема стомана, равна метал и така нататък. Трайни самозалепващи куки могат да се прикрепят към стъклото, керамическому кирпичу, неръждаема стомана, равна метал и така нататък.Лепилото е залепен без следи, залепен здраво, с него лесно падне.Трайни самозалепващи куки могат да се прикрепят към стъклото, керамическому кирпичу, неръждаема стомана, равна метал и така нататък.Материал : Пластикразмер : 7 см * 6 смуПаковка включва : 5 куки Забележки : 1.Всяка кука е 3 клони, и положението на клоните е гъвкав за захващане на всяка дестинация.Лепило се залепва без следа, залепен е здраво, му е лесно отвалить.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

HAIDINB Душ Стойка За Съхранение Без Перфорация Кука За Дрехи на Редица Куки За Баня, Кухненски Безпроблемна Закачалка Сребро, Шест Куки

Информация, оригиналност, концентрацията на детайли за получаване на добро качеството, контрол на каче�

BGN 3.33

ZZLZX 4 бр. Нагънат и Каре Завеси, Силна Скоба за останалите главата, Скоба За Закрепване Скоба, Държач за Поставяне на Щори с Широк Лъч

Лесна инсталация : началната поддържаща рамка е лесен за използване и е необходимо да се установи само з

BGN 2.00