• Новинка
Allforhome Цвете с Овална Форма Силиконова Форма За Сапун С Форма на Сапун Свещ САМ Мухъл Форма За Мыловарения Занаят Изкуството на Украса на Тортата Фондан Инструмент ?

Allforhome Цвете с Овална Форма Силиконова Форма За Сапун С Форма на Сапун Свещ САМ Мухъл Форма За Мыловарения Занаят Изкуството на Украса на Тортата Фондан Инструмент за Ръчно изработени Форма за Сапун

BGN 0.33

Продукти
Налично за поръчка

Лесен за използване и почистванеРазмер (за технологичния продукт) - Не са подходящи за печене директно върху огън;- Препоръчва поставяне на силиконови форми за печене, за да се улесни позициониране и извличане; Условия на съхранение : - Продуктът е подходящ за консервиране на тъмно, хладно и сухо място. - Преди или след употреба.Подробна информация : - Материал, хранително качество - Цвят : Случаен цвят, ако не е специално състояние.Тегло на готовия сапун : около 90 г.(С изключение на изделия от неръждаема стомана и дърво).Размер на готовия сапун : 3,3 "x 2,1" x 1" (8,5 см х 5,5 см x 2,5 см).Хранително-вкусовата силикон; Гъвкав и многократна употреба;. - Заедно с Ръководството за техническо обслужване е в комплекта са включени съвети за използване.Моля, почистете силиконови форми в топла сапунена вода и ги подсушете. Могат да се мият в съдомиялна машина, тя е лесна за използване и бързо почистване. Могат да се мият в съдомиялна машина, тя е лесна за използване и бързо почистване.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт