• Новинка
Пътен Раница GUEROTKR, Чанти За Памперси, Раница-Чанта За Памперси, Селски Клетчатая Кафяво-Червена Реколта

Пътен Раница GUEROTKR, Чанти За Памперси, Раница-Чанта За Памперси, Селски Клетчатая Кафяво-Червена Реколта

BGN 28.30

Продукти
Налично за поръчка

★ Подкрепа за настройкитеТова е подарък за Деня на благодарността, Коледа, рожден Ден, Свети Валентин, идеален подарък за себе си или за приятели и роднини. ★ Марка : GUEROTKR ★ 100% чисто нов и високо качество.Мек и приятен на допир, лек и издръжлив.Защото изработването им - това е много значимо дело. ★ Цветове могат да се различават леко от различни екрани. ★ Външен вид раница-чанта за памперси : На повърхността на раницата за памперси, изобразени различни модели, като цяло, като по-силен декоративен и практичен характер.★ Размер на раницата за пътуване : 27x19,8x36,5 см /10,6x7,8x14 инча. ★ Материал чанти за памперси : Задната част на опаковката е изработена от кепър материал Fabri.Ние също подкрепяме Създаването на шаблон. ★ Използването на чанти за памперси : дали сте на работа или при пътуване, нашите раници ще отговорят на вашите нужди.Подходящ за Всички татковци и майки. ★ Ръчно измерване, моля, се допуска малка грешка в размера.По-изискани модели можете да видите в моя магазин.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

MHYFC Куче Пътуване столче за Кола Пренасяне За Домашни Любимци Лаптоп Раница Дишаща Клетка За Котки Дишаща Малка Пътна Чанта За Кучета

Благодарим ви за разбирането Поради разлика в екрана на цвят може да се различават малко от това, което �

BGN 203.63

Раница за домашни любимци, подходяща за кученца, Лека раница, идеално за пътуване със семейството, разходки и активен отдих (Цвят: B)

Предната част на раницата може да се дръпне, което позволява на домашен любимец се придържат главата си

BGN 129.36