• Новинка
Раница за лаптоп JIELV Travel, Раница за преносими компютри с USB порт за зареждане, Водоустойчива Чанта за компютър за Мъже и жени, Подходящ за 15,6-инчов лаптоп и тетрадки (?

Раница за лаптоп JIELV Travel, Раница за преносими компютри с USB порт за зареждане, Водоустойчива Чанта за компютър за Мъже и жени, Подходящ за 15,6-инчов лаптоп и тетрадки (черен)

BGN 2.00

Продукти
Налично за поръчка

【Здрав материал и многоцелеви】 Този мъжки раница е изработена от висококачествен полиестерен плат, водоустойчива и устойчива на счупванияГладка цип SBS и горна дръжка с поролоновой подплата осигуряват продължителна употреба.Универсална раница за носене може да се използва като раница за колеж, чанта за книги, раница за пътуване, раница за нощно пътуване, работно раница за мъже и жени.Ергономичен дизайн на този 15,6-инчов туристическа раница за жени със защита от кражба осигурява лесно да го носите дори и с натоварени дрешки.Едно просторно основно отделение, настаняване стоки от първа необходимост, технически и електронни аксесоари. 【УДОБЕН и БАГАЖНОТО РЪКАВ】Пътен раница с багажным колан има удобни дишащи презрамки, които се отстраняват натиск върху рамото си.6-инчов раница за лаптоп.Предно отделение с много джобове, джобове за химикалки и на една кука за ключодържател ключодържател урежда вашия продукт и улеснява неговото търсене. 【Много място за багаж и джобове】 В един отделен отделение за лаптопа е 15.Модерен и стилен раница за ежедневна употреба. удобен и практичен джоб за карти с цип и лента за слънчеви очила в раменните ремъци. 【Одобрен TSA и USB порт за зареждане на】 Две основни големи отделения, които могат да легна на 180 °, осигуряват бърза и ефективна навигация в системата за сигурност на летището.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт