• Новинка
Раница JUSTGOGO ENHYPEN, Раница за лаптоп, Училищна Чанта, Mochila, Чанта за книги, Чанта през рамо, Цвят C10

Раница JUSTGOGO ENHYPEN, Раница за лаптоп, Училищна Чанта, Mochila, Чанта за книги, Чанта през рамо, Цвят C10

BGN 12.00

Продукти
Налично за поръчка

- Моля, ограничете тегло на натоварване, за да се избегнат повреди, причинени от претоварванеКорейски случайни раница и чанта за KPOP фенове Бележки към закупуване на : - Действителният цвят на раницата може да се различава от представянето на снимката, защото на друг на екрана на дисплея или отразяване на светлината при заснемане.Регулируеми рамото меки презрамки за удобство за носене, изработен от здрава и практична висококачествена тъкан Оксфорд.Характеристики : - основно е изработен от висококачествен устойчив материал, класически и изискан дизайн. - Конструкция с голям капацитет ви позволява да изтеглите по-голяма част от ежедневните нужди. - Сгъсти дишаща дизайн каишка за ръка, удобен за носене.Пратката включва : -1 х раница, 1 х USB кабел за данни, моля, обърнете внимание, че в комплекта на тази раница не е включено портативно зарядно устройство. Голям капацитет : един основен джоб с цип, един преден джоб, от двете страни има джобове за чаши с вода, вътре в раницата има джоб за защита на вашия лаптоп.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

MHYFC Куче Пътуване столче за Кола Пренасяне За Домашни Любимци Лаптоп Раница Дишаща Клетка За Котки Дишаща Малка Пътна Чанта За Кучета

Благодарим ви за разбирането Поради разлика в екрана на цвят може да се различават малко от това, което �

BGN 203.63

Раница за домашни любимци, подходяща за кученца, Лека раница, идеално за пътуване със семейството, разходки и активен отдих (Цвят: B)

Предната част на раницата може да се дръпне, което позволява на домашен любимец се придържат главата си

BGN 129.36