• Новинка
Поставяне и монтиране на BoxWave са Съвместими с Energizer E241 (поставяне и монтиране на BoxWave) - Кормило планината Solar Rejuva (4000 mah), кормило планината с батерия на слънчева енерг?

Поставяне и монтиране на BoxWave са Съвместими с Energizer E241 (поставяне и монтиране на BoxWave) - Кормило планината Solar Rejuva (4000 mah), кормило планината с батерия на слънчева енергия, фенери и звуков сигнал

BGN 0.33

Продукти
Налично за поръчка

Регулируеми скоби позволяват лесно монтиране на ги на волана!Наклонът, под всякакъв ъгъл, за да видите на екрана на вашия E241Регулируеми скоби позволяват лесно монтиране на ги на волана!Наклонът, под всякакъв ъгъл, за да видите на екрана на вашия E241. ? [ВКЛЮЧЕТЕ устройството] Зареждайте E241 в движение с помощта на захранвания с капацитет от 4000 mah, за да не се изтощи дори по време на дълго пътуване!. Надеждни монтажни скоби със силиконови облицовки гарантира сигурността на вашия E241 на всеки цикъл условия.С иновациите в областта на слънчевата зареждане и регулируем кронштейнам можете лесно да вземат своя E241 със себе си при всяко пътуване.⚓ [ЖИВИ И здрави] Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с Energizer E241. ? [Beep] Включва бутон звуков сигнал за достъп до громкоговорителю на 130 db - лесно е да предупреди другите за приближаването на колоездач!Изберете между 5 различни звукови ефекти!.Готово, Готово, давай!.Ще Получите достъп до вашата музика или GPS по време на езда!Зареждайте E241 в движение с помощта на захранвания с капацитет от 4000 mah, така че да не изтече заряд дори и по време на дълго пътуване! технология на слънчевата зареждане превръща слънчевата светлина във вътрешната батерията, когато не се използва, така че по всяко време, не е необходимо да свържете кормило за монтиране към стената!Включва бутон звуков сигнал за достъп до громкоговорителю на 130 db - лесно е да предупреди другите за приближаването на колоездач!Изберете между 5 различни звукови ефекти!Два сверхярких на светодиодите осветяват пътя си по време на нощно каране с 3 полезни режима : висок, нисък и ефекта на светлинни.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

3dRose Taiche - Снимка - Африкански маргаритки - Бели африкански маргаритки, посветен на черен фон - Телефонно обаждане (phr_320711_1)

Той е идеален за използване като стойка или държачТова е телефонна пръстен осигурява гъвкавост и удобс�

BGN 2.00

Триизмерно изображение на думите Освен майчината любов с помощта на снимки Майка на дъщеря - се Обажда на телефон (phr_358829_1)

нВъртящата се поставка позволява да настроите устройството вертикално или хоризонтално върху всяка пл

BGN 1.00

3dRose Акварел модел Uta Naumann - Тропически Жълта Акварел С Шарките на Летния Хибискус в джунглата Алоха - Телефонно обаждане (phr_319659_1)

Функция завъртане на 360 ° и завъртане на 180 ° осигурява удобен захват и перфектен ъгъл на вижданеТова е с�

BGN 5.99