• Новинка
Монтиране на стена за китара 4 в опаковка, Метална Закачалка за китара Moodve, Стенни Закачалка за Китара във формата На Китара, Черна стойка За Китара, Поставка За бас-?

Монтиране на стена за китара 4 в опаковка, Метална Закачалка за китара Moodve, Стенни Закачалка за Китара във формата На Китара, Черна стойка За Китара, Поставка За бас-Електроакустична китара, Ukulele (Квадратна форма)

BGN 8.86

Продукти
Налично за поръчка

【Добра съвместимост】 Лешояд на притежателя на китара може да се върти, така че гитарную окачване може да се използва за музикални инструменти с неправилна форма на главата【Здрав и красив】 Е метално монтиране на стена за китара с основа във формата на китара. Общата рамка е изработен от метал, за да се стойка за китара може да издържа на тежки предмети.Монтиране на стена за китара позволява надеждно фиксиране на музикалните си инструменти, като акустична, електрически, класически, бас китара или ukulele, на стената в хола, студио, офис или търговско изложение. -Обработена покритие покритие и черно покритие, закачалка за китара, по-красива и здрава. -Основата на стойки за китари внимателно обработени са "полирани", за да направите повърхността по-гладка и красива.Увити противоскользящим маркуч ЕВА, китара кука може ефективно да защити такъв инструмент.Стойка за китара, произведени от висококачествена въглеродна стомана, което й позволява да издържа на напрежението в 40 килограма. Закачалка за китара има две дупки за лесна инсталация. 【Лесна инсталация】 Комплект стенни закачалки за китара се състои от 8 винтове и 8 сухи стенни анкери.Евтини стенни закачалки за китара - идеалният избор за вас. 【Здрава и икономична закачалка за китара】 В този комплект са включени 4 опаковки китара стенни закачалки.Лесно можете да завършите инсталацията, като следвате няколко лесни стъпки, за да създадете защитен "дом" за вашите инструменти.Ние използваме висококачествен производствен процес : . 【Здрава и икономична закачалка за китара】 В този комплект са включени 4 опаковки китара стенни закачалки.Характеристики на нашите закачалки за монтиране на стена на китара : .Стойка за китара с изцяло черни рамки може да е идеално за показване на вашите инструменти. 【Безопасна и устойчива на плъзгане конструкция с дълбока дъга】Благодарение на дизайна с дълбока дъга стенни закачалка за китара може да осигури правилното поставяне на съответния инструмент.Стойка за китара, произведени от висококачествена въглеродна стомана, което й позволява да издържа на напрежението в 40 килограма.Тази закачалка за китара е идеалният аксесоар за настаняване на струнни инструменти. 【Здрав и красив】 Е метално монтиране на стена за китара с основа във формата на китара.Това не е просто закачалка за китара, той е и произведение на изкуството.Лесно можете да завършите инсталацията, като следвате няколко лесни стъпки, за да създадете защитен "дом" за вашите инструменти. 【Лесна инсталация】 Комплект стенни закачалки за китара се състои от 8 винтове и 8 сухи стенни анкери.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

3дРоуз, САЩ, Аляска, езеро Кларк, Северна Каролина. Свиня мечка Гризли, охотящаяся на миди. - Телефонът звъни (phr-367281-1)

Благодарение на въртяща се стойка може да се гледат филми, предавания, спорт и тПоставка е с възможност �

BGN 5.41