• Новинка
Дамски Шнола За коса с Голям Нос, Шнола за главата Отзад, Шнола от сплав, Френска Шнола с Дълга Опашка, Мека Однотонная Шнола с лък (B)

Дамски Шнола За коса с Голям Нос, Шнола за главата Отзад, Шнола от сплав, Френска Шнола с Дълга Опашка, Мека Однотонная Шнола с лък (B)

BGN 0.33

Продукти
Налично за поръчка

Моля, обърнете внимание, че на снимката не е показан реалният размер, моля, обърнете се към описанието, за да получите подробна информация за размера шнола за коса 1.Подходящи за много случаи : като ученически представяне, фотография, подаръци за булката и шаферките, подаръци за Свети Валентин за мъж, аксесоари за коса за майките.Добър подарък за вашата майка, дъщери, сестри и най-добри приятелки.Пол : Женски Тип на продукта : Шнола за коса Материал : цинк сплав + мрежа Цвят : както е показано Опаковка : 1 бр. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние се грижим за сигурността и комфорта на вашето дете.Дамски щипки за коса за тънка коса : не може да се обърка, ако дополните прическа бантиком, а тази шнола за коса е украсена с хубави гладка атласным бантиком. Моля, са възможни отклонения в 1-3 мм от ръчно измерване, благодаря. Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

VALICLUD, 5 бр., шнола с лък, детски щипки за коса, Диадема за малките момичета, детски кристали, карта за издаване на принцеса

Детски щипки за косалъкове от ленти ? Материали : Тези игли за коса за момиченца, изработени от висококач

BGN 3.00