• Новинка
AKOAK 1 Опаковка, проста Зелена Шнола в Ретро стил, Геометрична Триъгълна Шнола За коса, Дамски Шнола-Нокът, Аксесоари За коса (Сив)

AKOAK 1 Опаковка, проста Зелена Шнола в Ретро стил, Геометрична Триъгълна Шнола За коса, Дамски Шнола-Нокът, Аксесоари За коса (Сив)

BGN 4.51

Продукти
Налично за поръчка

, Опаковка включва : 1 х скоба-шнола за коса Характеристики : -Дизайн с триъгълна щипки за коса, приятен стил, осигурява уникален и модерен външен вид за момичета 34,6 g Вид на модела : триъгълник Цвят : тъмно-зелено/сиво/светло зелен/розов/син/ бял под формата на миди, шест цвята за избор на Причина : направи си сам, ежедневна прическа, йога, грим, на открито, в офиса и т. ❤ Те са много атрактивни и са подходящи за сватбени тържества, танци, партита, събирания и много други. ❤ Е подходящ за всички случаи, ежедневни прически, практикуване на йога, плуване, грим, разходки на открито, в офиса и още много други. може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока. ❤ Стилно ретро, хубава и елегантна.Изберете стила, който искате!. ❤ Е подходящ за всички случаи, ежедневни прически, практикуване на йога, плуване, грим, разходки на открито, в офиса и още много други. - Лесен за употреба дизайн с нокът предпазва косата, без нараняване. - Супер красиво!Подходящ за всички видове коса, това е прекрасен подарък за момичета и дами.Полезни съвети : -Моля, нека малко по-различно от ръчно измерване, посочените размери са само за справка. ❤ Те са много атрактивни и са подходящи за сватбени тържества, танци, партита, събирания и много други. ❤ Стилно ретро, хубава и елегантна. - Супер сладка шнола за коса за жени.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт