• Новинка
Carolin's Treasures LH9201MUK вид едър рунтав териер Портрет Централи в Деня на Св. Патрик в стил Эрдельтерьера Ултра Обнималка за тънки кутии, Калъф-хладилник за консерви, може ?

Carolin's Treasures LH9201MUK вид едър рунтав териер Портрет Централи в Деня на Св. Патрик в стил Эрдельтерьера Ултра Обнималка за тънки кутии, Калъф-хладилник за консерви, може да се Пере в машина, Калъф-обнималка

BGN 2.00

Продукти
Налично за поръчка

ПатрикУниверсална засаждане : идеален за настаняване на различни кутии с обем 12 унции, от разхладителни напитки Michelob Ultra и Starbucks до кутии Heineken Light и Perrier. Чудесен разборный изолатор за напитки. Патрик в трилистнике за тънки кутии LH9201 MUK са подходящи за тънки кутии от по 12 унции за Michelob Ultra, ароматизатори Starbucks, Heineken Light, Bud Lite Lime на 12 унции, суха сода, Coors, смола, Vitaminwater Engergy и кутии Perrier. Преносимост и удобство : тези сгъваеми изолатори за напитки лесен за съхранение и транспорт, което ги прави идеален аксесоар за всеки събрание или събития.Страхотни подаръци : Отличен подарък домакини, подарък за нов дом, за нов дом, или сватбен подарък за новата двойка.Дизайн не на разстояние.Подаръци эрдельтерьерам, колекционерски эрдельтерьеров, Обнимашки эрдельтерьеров в Деня на Св.Чудесен начин да следите си питие и се добавя малко стафиди събрание.Те са полноцветном художествена украса и се размиват в перална машина.Ние дори имаме прекрасни учительские способности.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

Триизмерно Аквазеленое изображение Метал С Геометричен модел под формата На Линии за Опаковане на бутилки-охладители Can (cc_358936_1)

Плосък, когато не се използва, лесно се побира в джоба или чантатаИзображението отпечатани от двете стр�

BGN 15.43

Охладител за тънки кутии с цветен модел - Охладител за Консерви с Принтом Маргаритки - Охладител за тънки кутии С чертеж

Принт Daisy е разработен и отпечатан в Калифорния.Цветен дизайн, идеален за рекламни дейности, занаятчийс�

BGN 39.52