• Новинка
Висококачествени, Фини ръкави-охладители за кутии (комплект от 2 броя) За бира /на енергийни напитки, Слаб кулата от неопрен премиум-клас на 12 унции, Термоохладители

Висококачествени, Фини ръкави-охладители за кутии (комплект от 2 броя) За бира /на енергийни напитки, Слаб кулата от неопрен премиум-клас на 12 унции, Термоохладители на 12 унции, Изолиран сгъваем държач за напитки

BGN 1.67

Продукти
Налично за поръчка

И това качество се отнася и за нашата основна линия По-трайни, отколкото охладители Can, изработени от стиропор. Осигурете отлична, стегнато.Кликнете 40-60 секунди и да използва Леко или средно налягане.Гали : 15-20 секунди на кърпи памук, леко лек натиск.Висококачествен неопрен с дебелина 4 мм В сравнение с индустриален стандарт неопрен дебелина 3 мм!.Използвайте тефлонова лента Между налягане и ръкав за охлаждане на консерви. Забавни и уникални маркетингови инструменти - чудесен начин да се привлече внимание към вашата фирма или събитието, без да се налага превишаване на бюджета, посветен на лого или изображение на марката у дома или в малкия бизнес.КАЧЕСТВОТО на приятелски, в подкрепа на семейството с тази страст за създаване на онлайн-марка, на които всички ние можем наистина да се гордеем.Всички наши охладители - това е : .Ние извършваме продажба на най-различни клиенти : от сватби, барбекю, спортни събития до подаръци, партита по специални поводи и корпоративни събития ● Перфектен размер опаковки за всякакви нужди : 6, 12,10, 24 ,25 , 50, 60 , 100 ИЛИ 200 ●.Почистете Тънък неопреновый ръкав-охладител за консерви.Ветеран от армията, Малък семеен бизнес, ориентиран към предоставяне на услуги на най-високо ниво и амбициозен към това.Така че обърнете внимание сега.И ето защо нашите клиенти толкова много ни обичат, и защо вие също ще обикнете нас. Не забравяйте да се запознаете с някои фантастични отзиви на купувачи, които са закупени от нас по-рано!. Идеален за печат на подробни дизайн и лога.Търговски съобщения : 15-20 секунди при температура от 300 градуса по Целзий, с помощта на лек натиск.ИЗОЛИРАНИ КАПАЧКИ ЗА НАПИТКИ : Нашите капачки за напитки, предназначени за настаняване на малки кутии с обем 12 унции буркани.Ние разбираме ниво на загриженост, която е необходима за бизнеса от наличието на добра линия на подкрепа до изключителни линии за помощ.Изолиран ръкав за охлаждане на всяка банки Skinny обем 12 грама ще ви помогне да си напитката се охлажда, когато е горещо навън. Отлични изолационни свойства.мисля, че може да се каже, че ние виждаме всички неща, които правят разликата между добър продукт и фантастичен продукт. ● Много здрава, гъвкава и сверхпрочный за всеки повод ● предлага се в различни цветове и модели за всеки вкус и повод. Икономични варианти за печат.Напитки по-дълго остане хладно.Нашите продукти са най-добрите на пазара, и ние със сигурност може да се каже това е благодарение на усилията, които полагаме при създаването на нашия асортимент.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

TahoeBay Празни Пинтовые стъклена обвивка (6 опаковки) От стиропор на 16 унции, Сгъваем Държач за бирени чаши (многоцветен)

Празни изолирующие обвивка от пинтового стъкло от Tahoe Bay, ветеран от малкия бизнес в САЩНасърчаване на в�

BGN 0.33

Триизмерно Аквазеленое изображение Метал С Геометричен модел под формата На Линии за Опаковане на бутилки-охладители Can (cc_358936_1)

Плосък, когато не се използва, лесно се побира в джоба или чантатаИзображението отпечатани от двете стр�

BGN 15.43