• Новинка
TOYANDONA 20 бр. компл. Играчка с лепкава Топка Детска Играчка, Детска Дъска за Дартса Дъска за Дартса Лепкави Топки Дъска за Дартса за деца Топки за игра на Дартс Аксесоа?

TOYANDONA 20 бр. компл. Играчка с лепкава Топка Детска Играчка, Детска Дъска за Дартса Дъска за Дартса Лепкави Топки Дъска за Дартса за деца Топки за игра на Дартс Аксесоари за Игра на Дартс Лепкава Дартс Аксесоари

BGN 1.00

Продукти
Налично за поръчка

ЛЕПКАВИ ТОПКИ ЗА ТЪКАННАТА дъски за дартса - лесни за използване, когато лепкава топка удари плат дъска за дартса, той лесно ще падне. - Изработен от висококачествен материал, гладка повърхност без чеп, използването на лепкави топки за дартса безопасно за децата. - Материал : Пластмасови Аксесоари за игра на Дартс.Лепкави топки за игра на дартс Е набор от лепкави топки, изработени от пластмаса, вашите деца могат уверено да играе с тях.Информация за стоки, Детски играчки, С разумни дизайн и с широк спектър на приложение, то може да бъде детска играчка за хвърляне на обектите, а също така е чудесен аксесоар за игра на дартс.ДЕТСКИ ИГРАЧКИ - Можете да взаимодействат със семейството си, за да ги насърчи растежа в приятелски отношения и радост.Пратката включва 20 x лепкави топки Характеристики - Размер : 3,40 X3,40 X3,40 см/1,34 X1,34 X1,34 инча Лепкави топки за тъканната дъски за дартса. ЛЕПКАВИ топки, които се придържат към ТАВАНА - Обучава координацията на ръцете и зрението на детето, както и на мускулите на ръцете, което ги прави активни и щастливи. - Прилага се на няколко места в страната, на дома, на плажа, в задния двор и на други дейности на открито Пластмасови лепкави топки. - Цвят : червен, жълт, зелен, син играчка лепкави топки.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

YANYODO Трайни 6 Мини Размер Тренировъчен Футболна Топка Мека Спортна Играчка Топка за Деца, Подарък за деца (Черен и бял)

нНасладете се на едно приятно занимание по време на развлекателни игри за деца и родители.Помпа В компл�

BGN 9.06