• Новинка
Адаптер Tek Styz USB-C USB 3.0 е обратно Съвместим с датчиците Dell XPS 15 (9570) OTG Type-C/PD Male USB 3.0 Female. (5 gbps)

Адаптер Tek Styz USB-C USB 3.0 е обратно Съвместим с датчиците Dell XPS 15 (9570) OTG Type-C/PD Male USB 3.0 Female. (5 gbps)

BGN 10.13

Продукти
Налично за поръчка

Свържете клавиатура, мишка, флашка и други периферни устройства USB-AПодходящ за Android, Windows и на други системи, без системни ограничения.Ние подкрепяме нашите продукти!Моля, свържете се с нас по всички въпроси, свързани с продукта. ⚡Професионални аксесоари▶ Tek Styz™ се фокусира върху висококачествени и надеждни технологии, като HDMI, micro USB, храна, PD, USB-C и други аксесоари, които ви предоставят най-добрите алтернативи в областта на аксесоари, като хъбове, различни адаптери, зарядни устройства, средства за защита и кабели.Ние подкрепяме нашите продукти!Моля, свържете се с нас по всички въпроси, свързани с продукта.●Съвместим с TV Stick, Play Station Classic, Chromecast, устройства с Android, Nintendo и други.0, съвместим с вашето устройство Dell XPS 15 (9570), оборудвани с конектор USB-C.0, съвместим с Dell XPS 15 (9570) ви Идва директно от производителя, така че да можем да ви доставят стоки 100% качество!Какво ни харесва в този, така че това е нещо, което той е снабден с потребителска схема plug and play, свържете го, и той работи! ✅Технически ХАРАКТЕРИСТИКИ : ● Разкриване на възможности за съвместимостта с вашето устройство, да му осигурява пълен достъп по USB 3.0▶ Добавяне на порт USB 3. ⚡Професионални аксесоари▶ Tek Styz™ се фокусира върху висококачествени и надеждни технологии, като HDMI, micro USB, храна, PD, USB-C и други аксесоари, които ви предоставят най-добрите алтернативи в областта на аксесоари, като хъбове, различни адаптери, зарядни устройства, средства за защита и кабели.●Осигурете храна на периферни устройства, USB устройства, за батерията на вашия смартфон или таблет с Android не разряжалась толкова бързо, колкото при други обикновени OTG-кабели.●Помислете за това, за да го закупите за дома, офиса и за пътуване, за да имате винаги е била способността за бързо зареждане. Свържете клавиатура, мишка, флашка и други периферни устройства USB-A.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт