• Новинка
Бутилка за вода за кучета MalsiPree, Фланец Преносим Диспенсер за вода за Кученца с Поилкой за Домашни Любимци, Разходки на открито, Походи, Пътуване (19 грама, черен)

Бутилка за вода за кучета MalsiPree, Фланец Преносим Диспенсер за вода за Кученца с Поилкой за Домашни Любимци, Разходки на открито, Походи, Пътуване (19 грама, черен)

BGN 0.67

Продукти
Налично за поръчка

✅ Стягане : О пръстен от силикагел плюс конструкция ключ за заключване, уверете се, че бутилката за вода от ПАТ не тече изобщоПовече не се притеснявайте за това, че навсякъде ще бъде мокра или към сточная вода. ✅ Преносима бутилка за вода за кучета : Разумна капацитет, подходящо за разходки на открито, туризъм и пътуване. ✅ Здрав и сигурен : Преносима бутилка за вода за кучета, изработени от висококачествен хранителен материал, осигурява пълна безопасност на вашия домашен любимец при използване на нашата бутилка с дозатор за вода за кучета.✅ Липсата на отпадъчни води : Неизползваната вода може лесно да се върне в съда, и натиснете клавиша за подаване на вода. ✅ Лесна употреба : управление с една ръка, натиснете клавиша за подаване на вода, за да запълни водата, пуснете, за да се спре подаването на вода, е лесно да се хранят на вашия домашен любимец бутилка за вода Malsi Pree за кучета.Компактен размер уверете се, че лесно можете да го поставите в чанта или в удобно за носене на ръка за приложени каишка.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

На бутилката с вода с рычажным капак Lixit Top Fill, Без капки за зайци, чинчили, порове, морски свинчета и възрастни плъхове (32 унции)

Извличане на бутилката не трябваКлапан рычажного тип се препоръчва за зайци, чинчили, порове, морски св�

BGN 0.33

20 грама изолирано бутилка Весело кученце любител на домашни любимци Кученца ентусиасти Хумористични кученце 20 грама

Идеално за всеки декор на спалнята или хола [ГРИЖИ и удовлетвореността на КЛИЕНТИТЕ] Обслужване на клие

BGN 2.33