• Новинка
Огледален шкаф за баня, Огледало шкаф в цял ръст, Шкаф за баня, за кухня, Трапезария, Баня, Всекидневна, Стираемый (Цвят: бял, размер: 110 см)

Огледален шкаф за баня, Огледало шкаф в цял ръст, Шкаф за баня, за кухня, Трапезария, Баня, Всекидневна, Стираемый (Цвят: бял, размер: 110 см)

BGN 46.88

Продукти
Налично за поръчка

?▶ Технически спецификации на продукта◀-Материал : дърво-Цвят : цвят на снимки-Размер : виж снимка?▶ Спестяване на пространство ◀ Шкаф за баня е идеално решение за съхранение на вещите във вашия домОбновен дизайн за улесняване на монтажа. Цвят - поради различни камери, осветление на снимане настройките на компютъра действителният цвят може да варира от изображението.-Този висящ шкаф за баня е оборудван с ясно изображение за подготовка за сутрешната рутина. ?▶ Спестяване на пространство ◀ Плот в банята твърде загромождена?Огледални шкафове за баня предлагат скрито съхранение и визуални стелажи за лекарства, тоалетни принадлежности и дори на различни украшения, които придават на банята чист и девствен вид.Можете да поставите на рафтовете на своите собствени красиви декоративни елементи, за да изглеждат зашеметяващо.-В него могат да се съхраняват елементи на различна височина, като средства за хигиена, free toiletries, а понякога и лекарства. За списъка на продажбите - Ние продаваме само стенен монтаж огледален шкаф, а останалата част от изображението не е включена.?▶ Моля, обърнете внимание на съветите ◀1. ?▶ Подходящ за всяка стая ◀ Добавете нотка на селски красота в банята, кухнята, хола, спалнята или на друго място в дома си. ?▶Характеристики на продукта◀-Отворени рафтове това са огледало на гардероба си като веднъж са подходящи за обекти, които изглеждат чудесно, като сгънати гъба или декоративни сапуни.Той е оборудван затворена рафт с двойни огледални врати, а също така отворен рафт за кърпи, сапун, хартиени кърпи и други елементи на декора.?▶Универсален ◀ Стенен шкаф за баня е идеално за баня, спални, хол и кухня. За размера- данните от измерванията на ръка, моля, позволяват едно малко отклонение.Осигурете ви простор и суета.Освен това, можете да поставите няколко по-малки зелени растения на открити рафтове, така че вашите стоки са били стройни и красиви.Освен това, един добър процес на боядисване го прави гладки и лесни за миене.-Можете да следвате инструкциите за монтаж в много кратки срокове. За продукта - Искане.Може да бъде отклонение ~ 1 см, моля, превалируйте в насипно състояние.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

Хирургически тава Cynamed, Тава от неръждаема Стомана за лабораторни инструменти, инструменти за татуиране (1 бр, Обикновена тава)

Като алтернатива, може да се използва за декорация на бани такива средства, като паста за зъби, четка за �

BGN 3.33

Бутилки за вода Ролинг Sands Лилав цвят, които не съдържат BPA, с тегло 24 Унция, 30 броя В опаковка, Произведено в САЩ

Добавете имена на играчите, логото на отбора, мотивиращи думи, каквото и да е!Стани победител, когато пре

BGN 50.99