• Новинка
QJFCare Флаш Аларма Бял LCD Водоустойчив Монитор Капацитет на батерията М, 12/24/36/48 Индикатор за Състоянието на Оловно-Киселинни Батерии, Тестер Капацитет Литиева батери?

QJFCare Флаш Аларма Бял LCD Водоустойчив Монитор Капацитет на батерията М, 12/24/36/48 Индикатор за Състоянието на Оловно-Киселинни Батерии, Тестер Капацитет Литиева батерия Измерване на Напрежение Монитор

BGN 5.15

Продукти
Налично за поръчка

Той може да се провери капацитета на батерията и напрежението на оловно-киселинни и литиево-йонни батерии 【Подходящи видове батерии 】 Детектор на батерията е подходяща за литиеви батерии и оловно-кисели батерии, като трехкомпонентные литиеви батерии, полимерни батерии, литиево-йонни батерии, акумулаторни батерии.Широко входно напрежение, 12-84 В, защита от обратен ход, както и процентното съдържание на електроенергия, точното показване на стойности на напрежението, точността на напрежение 1% Технически параметри : Работен ток : . Може да бъде предмет на 12/24/36/48/60 В/ 72/ 84 В зависимост от напрежението на батерията.С помощта на бутона за изключване. 【Многофункционално приложение】 -подходящи за (Yamaha) голф-кара, на колата, на морската, лодки, клуб на автомобила (EZGO), мотоциклет, лек автомобил, велосипед, ebike, скутери, камиони, превозни средства, гидроцикла, мотокар. Щракнете върху бутона, за да се определи капацитета на батерията или напрежение.Изработен е от ABS-пластмаса, оборудван с цифров LCD дисплей с водоустойчив защитен филм и ярка бяла подсветка.Освен това, за тази цел има бутон за изключване.Забележка : не може да се използва за литиево-железофосфатных батерии, 1-2 литиево-йонни батерии последователно и повече от 15 литиево-йонни батерии последователно.Този индикатор за зареждане на батерията се различава широк входен напрежение и ниска консумация на енергия.Новата функция на алармата, при намаляване на капацитета на батерията на 20% на екрана ще мига сигнал за тревога. 【Водоустойчив екран от PVC и ярък LCD дисплей】 детектор на заряд на батерията показва резултатите на прозрачен LCD-дисплей с водоустойчив екран от PVC и ярка бяла подсветка.

Общи свойства

Lead-acid battery 12V, 24V, 36V, 48V; Lithium-ion battery 3-15 series :
Applicable battery type:
Ternary Lithium battery, Polymer lithium-ion battery, Lithium ion battery, Storage battery, Water battery, etc. 
Application:
Various instruments and meters; portable device; power bank; medical device, electromotive, self-balance car. 
Material:
ABS
Product dimensions(WxDxH):
2.41x1.31x0.53/ 61.3x33.3x13.5mm
Drilling hole dimensions(WxD):2.3x1.12/ 58.5x28.5mm:
Install method:
With buckle, no screw needs; supporting 30cm terminal wire, easy maintenance:
Net weight:
0.7oz/20g

Те също купуват с този продукт

Корейската Традиционна Шелковичная Хартия HanJi От Естествен материал с Шарени Светло Кафяв лист от Детелина 35,8 x 787,4

Ханджи и экологичен, тъй като в него се използва недревесная целулозаНеговите влакна са издръжливи и ле

BGN 52.57

Бутилка за вода от Неръждаема Стомана MUHU TAL Ranger 64 унции Черни на Цвят, с Твърда Принтом и Широката Врата (в синьо)

унцияЗа топли или студени напитки.Лесно се отваря за почистване и добавяне на лед.Не е подходящ за замра

BGN 18.67