• Новинка
Комплекти чаши Подарък кутия за домашно Кафе Набор от Ръчни Кафе Ръчен Перфоратор е подходящо За офис и Пълен набор от решения (Цвят: черен)

Комплекти чаши Подарък кутия за домашно Кафе Набор от Ръчни Кафе Ръчен Перфоратор е подходящо За офис и Пълен набор от решения (Цвят: черен)

BGN 14.99

Продукти
Налично за поръчка

Идеален подарък, най-добрият избор за Деня на благодарността, Коледа и рожден ден 【Послепродажная гаранция】 : Ако получите дефектен или повреден продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да го замени, не е нужно да се върне на старата позиция. 【Широко приложение】 : Кафе е основната цел. 【Широко приложение】 : Кафе е основната цел.Фиксиран клапа от неръждаема стомана предпазва от падане, а на дъното на сблъсък, което е по-съвършен, отколкото на традиционен френски дизайн превозвачи. Директни продажби от фабриката : Ние ще изпратим на стоки в рамките на 1-3 работни дни, а срокът за доставка е от 7-15 работни дни. 【Удобно и бързо】 : Приготвяне на кафе в този класически дизайн отнема само няколко минути.➤ Име на продукта : Кафе, чай комплект ръчно изработени.Точност филтър позволява по-добро филтриране на утайка от кафе без остатък, лесен за използване, демонтаж и почистване и е оборудвана с резервен плат. За продажбите : Ние продаваме само кафе саксии и комплекти, както и останалите стоки са подпори.French media подходящ за приятелите и семейството си, които обичат кафе или чай.Фиксиран клапа от неръждаема стомана предпазва от падане, а на дъното на сблъсък, което е по-съвършен, отколкото на традиционен френски дизайн превозвачи. 【Удобно и бързо】 : Приготвяне на кафе в този класически дизайн отнема само няколко минути.Тя може да се използва за приготвяне на плодов сок, чай, млечна пяна, горещ шоколад и ефективно филтриране на различни безполезни остатъци. 【Точност чересстрочный филтър】 : По-дебел определяне прът е изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304. Ние имаме много подобни популярните продукти, моля натиснете, за да влезете в нашия магазин, ние ще ви покажем най-добра работа.French media подходящ за приятелите и семейството си, които обичат кафе или чай.Точност филтър позволява по-добро филтриране на утайка от кафе без остатък, лесен за използване, демонтаж и почистване и е оборудвана с резервен плат. За размер на : измерване на ръка, размера на изделия може да има грешка, обща грешка е 1-3 см, което е нормално явление, моля, обърнете се към самия продукт.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

Бутилка за вода от Неръждаема Стомана MUHU TAL Ranger 64 унции Черни на Цвят, с Твърда Принтом и Широката Врата (в синьо)

унцияЗа топли или студени напитки.Лесно се отваря за почистване и добавяне на лед.Не е подходящ за замра

BGN 18.67

UXZDX CUJUX Цифров Измерител на нивото на звука 30-130 db Измерване на Нивото на Шума от Уреда За измерване на Шума Тестер Децибела Монитор

Отличен основен измерител на звука за използване в целия спектър в различни области, от запис на музика,

BGN 81.00