• Новинка
Чистачките WDLWUJIN, богат на функции Телескопичен Прът За Почистване на прозорци От алуминиеви, Четка За Почистване на Фотоволтаични Панели, Висок Стълб За почистван?

Чистачките WDLWUJIN, богат на функции Телескопичен Прът За Почистване на прозорци От алуминиеви, Четка За Почистване на Фотоволтаични Панели, Висок Стълб За почистване на инструменти /12 м

BGN 0.33

Продукти
Налично за поръчка

н в комплекта са включени чистачки и стъргало.Ако Имате някакви въпроси, моля, пишете ни, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа и ще Ви предоставим Услуга. и помага на хората оттеглям високо, не трябва да сядам на клякам или да стои върху стълба, за да измие прозорци, отговаря на всички изисквания и осигурява своята безопасност, а също така улеснява почистването. Параметри на продукта : Материал на пръта : Сплавупаковочный списък : 1 * Телескопичен стержень1 * Салфетка1 * Апликатор за вода 1 * Четка за прозорци 1 * Замяна лента1 * Замяна щетка1 * пылесборниксервис : Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предоставим услуга.Гумени ленти, които подобряват ефект на почистване.Многократно използване на една снимка, може да избършете стъклото, избършете стената, едва на маса, премахване на прах и т.Все още неудобно опитвате да се изкачи по стълбите, за да убивам Високи прозорци? !с помощта на тази четка за миене на прозорци, Можете да стигнете до прозореца на Земята по-бързо и по-безопасно от всякога.Характеристики : Сгъсти стоманена пръчка лесно се деформира, той е здрав. дебели стоманена пръчка лесно се деформира, той е здрав.Нашият комплект за миене на прозорци Ви позволява да сте сигурни, че всички ваши прозорците на 1-ия и 2–ия етаж няма мръсотии и те са блестящо чисти - идеален за измиване на високите прозорци.Позволява почистване на Трудно достъпните горните прозорци и покриви на зимни градини, без помощта на стремянок. 【Гаранция услуга : 】 Ние гарантираме 100% удовлетвореност и връщане на парите гаранция. 【Здрав】: Прът от сплав е свързан стомана катарама, която е трайна, стабилна и лесно се разбира. 【Спестяване на време и усилия】: Свободно plug поле позволява лесно почистване на високо стъкло.Нашият комплект за миене на прозорци Ви позволява да сте сигурни, че всички ваши прозорците на 1-ия и 2–ия етаж няма мръсотии и те са блестящо чисти - идеален за измиване на високите прозорци.Налични размери височина 1,4 метра до 12 метра.Удобен дизайн с капаче, не е толкова лесно да се падне при работа на открито на височина.Това е напълно Мащабируема система за почистване на воден стълб, която може да бъде свързана към системата за подаване на чиста вода или н градина маркуч. 【Широк спектър от приложения】 : Нашият професионален комплект за почистване - това е идеалният инструмент за почистване на по-големи прозорци, душ кабини, огледала, слънчеви панели, джипове, покриви на зимни градини и челен стъкла на автомобили.Първо нанесете малко почистващо разтвор на главата, разтривайте стъкло назад-напред и измийте стъкло; След това сменете бритвенную главата и почистете стъкло от горе до долу.Позволява почистване на Трудно достъпните горните прозорци и покриви на зимни градини, без помощта на стремянок.Гумени ленти, които подобряват ефект на почистване.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт