• Новинка
AOOF Многофункционален препарат за съдове Пяна За Почистване на Сапуни Кутия За Съхранение на Пенообразуватели За Баня Калъф За Чинии Домашен Душ Поставка За Сапун ?

AOOF Многофункционален препарат за съдове Пяна За Почистване на Сапуни Кутия За Съхранение на Пенообразуватели За Баня Калъф За Чинии Домашен Душ Поставка За Сапун и Четка За Почистване на Син

BGN 13.13

Продукти
Налично за поръчка

17 СМ (дължина, ширина и височина) Цвят на продукта : син, сив Приложими места : баня, кухня, тоалетна.Име на изделието : Мултифункционален препарат за съдове Материал : РР Размер на продукта : 12. В мыльнице има ролки, които могат да се трият и сапун за получаване на богата пяна. забележка : При първото зареждане сапун на пяна, няма да е много гъста. 2 : Не трябва да сапун за ръчно пране на дрехи, то няма да се плъзга, и по-удобно почистване. В мыльнице има ролки, които могат да се трият и сапун за получаване на богата пяна.Може да се използва като приставка за източване на сапун.Може да се използва като приставка за източване на сапун. забележка : При първото зареждане сапун на пяна, няма да е много гъста. 3 : Пазете я чиста, идеално за съхранение на сапун. 3 : Пазете я чиста, идеално за съхранение на сапун. 2 : Не трябва да сапун за ръчно пране на дрехи, то няма да се плъзга, и по-удобно почистване.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

DOITOOL 3 бр. Четка За почистване на прозорци Фуги Мултифункционален Пречиствател на Пропуски с 1 бр. Щеточной Глава Обков за Врати

Благодарение на широкия спектър от приложения той може ефективно почистване на устойчиви на замърсява�

BGN 6.26

Препарат за кухня от неръждаема стомана 50 топки за почистване от спирала стоманена тел с пластмасова дръжка (Цвят: 20 опаковки)

Защитете ръцете си, лесно гравирани върху дръжката прилагаемыми кърпи.Идеален за семейства или работни

BGN 1.67

Четка За Почистване на Слама, 20pcs Бутилка За Хранене на Детското Мляко Четки от Неръждаема Стомана за Питейно-Тръби

Той е снабден с трайни щеточной глава с диаметър 6 мм и с дължина 17 виж Той може да засегне цялата вътрешн

BGN 1.00