• Новинка
EEOYU 12 Бр. Черна Писалка за Еднократна употреба, Канцеларски материали с гладък Почерк за Рисуване на Скици, водене на логове, калиграфия, картини и подаръци (черен)

EEOYU 12 Бр. Черна Писалка за Еднократна употреба, Канцеларски материали с гладък Почерк за Рисуване на Скици, водене на логове, калиграфия, картини и подаръци (черен)

BGN 4.66

Продукти
Налично за поръчка

Извършване на покупка от нас днес, вие нищо НЕ РИСКУВАТЕМожете да ги изпратите обратно, за пълно възстановяване на всеки платен вас пени. 【По-голям капацитет на мастило】 : перьевая дръжка проектирани с голям капацитет, който осигурява по-дълъг срок на служба и времето за запис, мастилото да изсъхне бързо, надеждни и не пачкают хартия. 【По-голям капацитет на мастило】 : перьевая дръжка проектирани с голям капацитет, който осигурява по-дълъг срок на служба и времето за запис, мастилото да изсъхне бързо, надеждни и не пачкают хартия. 【Гаранция за връщане на парите】 - Ако тези писалка за еднократна употреба не оправдают вашите очаквания, не се притеснявайте.【Че получавате】 : вие ще получите 12 броя черни еднократна употреба авторучек, достатъчно за ежедневна употреба и замяна; Можете да ги споделяте с приятели и съученици, за подобряване на отношенията.Можете да ги изпратите обратно, за пълно възстановяване на всеки платен вас пени. 【Че получавате】 : вие ще получите 12 броя черни еднократна употреба авторучек, достатъчно за ежедневна употреба и замяна; Можете да ги споделяте с приятели и съученици, за подобряване на отношенията. 【Гаранция за връщане на парите】 - Ако тези писалка за еднократна употреба не оправдают вашите очаквания, не се притеснявайте. 【Детайл пера】 : дръжката е F-образна форма на върха на писалката размер на 0,02 инча; с нея е лесно да се справят, че не се плъзга, предоставя гладко писмо.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

Писалка с Мини-Перьевая Дръжката е От Смола С Върха 0,5 мм, Портативна Длан С Къси Мастило За Пътуване, Офис За Писане

На разположение за бизнес пътувания, така и за ежедневна употреба.Изящна изработка, плавно използване.М

BGN 10.77

Sailor 11-1224-101 Писалка, На Преплитането На Четирите Сезона, На Небето, На Листа Снежна На Луната, Пролетното Небе, Е Много Тънка

)Дори и ако видите същия цвят, можете да видите пейзаж, който само може да си представите [Начин] в компле�

BGN 47.04