• Новинка
XWWDP Четки за грим компактна пудра, руж, Контур, Четка за сенки за очи, Набор от козметични средства, 9 бр. Комплект за грим (Цвят: A, Размери: 9 бр.)

XWWDP Четки за грим компактна пудра, руж, Контур, Четка за сенки за очи, Набор от козметични средства, 9 бр. Комплект за грим (Цвят: A, Размери: 9 бр.)

BGN 2.00

Продукти
Налично за поръчка

Идеално за пътуване, партита, рождени дни, сватби и ежедневна употреба, нека изследваме си красотата на всеки ден!.Косметичка на цялото лице за начинаещи момичета, тогава можете да опитате това.Идеално за пътуване, партита, рождени дни, сватби и ежедневна употреба, нека изследваме си красотата на всеки ден!.Шапките са изработени от синтетични влакна и е идеална за нанасяне на течности, прах или кремове.Всички наши четки и лесно се мият с топла вода и след изсушаване можете лесно да придобие напълно нов набор.Шапките са изработени от синтетични влакна и е идеална за нанасяне на течности, прах или кремове.Шапките са изработени от синтетични влакна и е идеална за нанасяне на течности, прах или кремове.Косметичка на цялото лице за начинаещи момичета, тогава можете да опитате това.Напълно ще задоволи голямата част от вашите ежедневни нужди в професионален грим, такъв като перушина избирателните, контурирование, сенки, хайлайтер, основа, сенки за очи, вежди, устни, коректор и др.Напълно ще задоволи голямата част от вашите ежедневни нужди в професионален грим, такъв като перушина избирателните, контурирование, сенки, хайлайтер, основа, сенки за очи, вежди, устни, коректор и др.Напълно ще задоволи голямата част от вашите ежедневни нужди в професионален грим, такъв като перушина избирателните, контурирование, сенки, хайлайтер, основа, сенки за очи, вежди, устни, коректор и др.

Общи свойства

Brush Material:
Synthetic Hair
Brush Material:
Wool Fiber
Handle Material:
Resin
Package Including:
9* makeup brush:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Те също купуват с този продукт

RENSLAT 12 бр. Комплект Четки За Грим Професионални Синтетични Косми е Основата За Грим на Лицето Прах Контур Сенки За очи на Make-Up Brush

Характеристика : Професионален комплект четки за грим с 12 дървени дръжки, не само красив, но и практичен�

BGN 3.33

SDFGH 10 бр. Професионален Комплект Четки за грим От козя кожа, вълна Плоска четка за прах Четка за грим Make Up Brush (Цвят: A, Размер: 10 бр.)

Всички наши четки и лесно се мият с топла вода и след изсушаване можете лесно да придобие напълно нов на�

BGN 341.87