• Новинка
Нощни лампи Brabola Touch, Настолни Лампи на батерии, Преносима Безжична Лампа за четене с led подсветка 3 Яркост, Акумулаторна батерия лека нощ на нощното си шкафче за Детс

Нощни лампи Brabola Touch, Настолни Лампи на батерии, Преносима Безжична Лампа за четене с led подсветка 3 Яркост, Акумулаторна батерия лека нощ на нощното си шкафче за Детска Спалня, офис, ресторант (Розово Злато)

BGN 16.00

Продукти
Налично за поръчка

Батерии в комплекта. 1x Кабел за зареждане.5 часа, за да се гарантира максимална мощност.Офис настолна лампа, с регулируема яркост, може да вземете със себе си в къмпинг на открито или да се използва като приятно разсеяна светлина за украса на вашия дом, бар, пъб, ресторант, кафене, офис.Безжична USB-лампа за детска стая предназначена за леки, стабилни и не трептящи комфортно осветление, идеално за четене или сън.Моля, изключете долния ключа преди зареждане с нощни лампи.Батерии в комплекта. ? Универсална поставка за зареждане през USB : Стая, лампа long distance night stand light е снабден с USB порт за зареждане на лампата чрез свързване на кабела към всички USB портове, като лаптоп, компютър, захранване, стенни изход или захранване.Никога не потапяйте лампа във водата и не я вземе с мокри ръце.Поставете се на сетивно настолна лампа на твърда хоризонтална повърхност и не се включете го.Удобна за окото дизайн светлинен панел на 360 ° осигурява по-равномерно и деликатна светлина.Светлина няма да навреди на очите при хранене на бебето през нощта. ? Удобно осветление и дълголетие : Малка акцентное осветление в общежитието са произведени от висококачествен алуминиев материал с приложената на външно покритие на висока температура боя за печене, която не се разпада след много години употреба.Идеалният подарък за вашите приятели и семейства в специални дни, като рождени дни, годишнини и празници, абитуриентски и промоции. ?Лаптоп и безжична : Ресторант, лампа за масата е безжичен и е снабден с акумулаторна батерия, която може да работи до 48 часа. ? 3 нива на яркост и сензорно управление : Цветни акумулаторна лампа на нощното шкафче има вграден сензорен регулатор на яркостта с 3 нива на яркостта (ниско, средно и високо), за различни нужди на светлина.Този множествена лампа работи с повечето устройства се захранва от USB, поддържащи USB-порт, такива като преносими компютри, захранващи блокове, зарядни устройства за телефони.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

SILVERFEVER Мозайка Турски Чайник Лампа Мароканско Стъкло за Маса Нощно Шкафче Бронзова Основа Комплект с Крушки E12 (Натурална Вълна)

Ние правим лесни за изпълнение инструкции за монтажМозайка лампа е изработена ръчно от настоящето маро

BGN 22.25

Лампа настолна лампа Подвижна Лампа за Инсталиране от Ленена тъкан За Заместване на Настолна лампа Нощна лампа (Кафяв, D7.7 ×H11)

Ние бързо ще се разберем с васИзработен е от плащаницата.Цвят : Натурални цветове ще запълни вашата стая

BGN 3.33

Настолна Лампа С Абажуром, Индивидуалност Спални, Черен Кристален Декоративна Лампа Проста Мед Настолна Лампа, За Да Се Учат

Прозрачна текстура, гладка, лесно за почистване но трайно, без ръжда, с ниско съдържание на въглерод пов�

BGN 58.93

Настолна Лампа HomeSoGood, Реколта Лампа-Робот с Микрофон, Модерни Нощни Led нощна светлина за Хол/Общежития/Модерна Офис лампа (Тип-1)

Идеален за професионална употреба, създаването на превъзходна атмосфераУкраса за вътрешно осветление,

BGN 7.99

Настолна Лампа FAZRPIP, Настолна Лампа Нощна Лампа за Спални, Креативна Проста Модерна Лампа/Спално Бельо-Бутон Ключ

Лесен за инсталиране, не само това е Осветително устройство, но и Красиво Декоративно пространствоМоже

BGN 2.33

ZJHYXYH Креативна Стъклена Бутилка Вино Художествена Настолна Лампа Арт Дизайнер на Тъмно-Синята Настолна Лампа За Винен Зала

Кристално чисто, с добра светопропускаемостью и ефекти на пречупване Поради различни монитори и услови

BGN 484.33

Модерна Минималистичная Полилей XJJZS, Трапезария, Спалня, Настолна Лампа за кафе-Бар Зависими Творческа Лампа

Липсата на виене на свят, естествен цвят, дълъг живот, липса на светлинни ефектиИзточник на светлина за �

BGN 0.67