• Новинка
MDFGSH Маникюр, определени от Неръждаема Стомана, Професионален Комплект за рязане на ноктите, Инструменти за педикюр, Ноктопластика за грижа за пръстите на краката (?

MDFGSH Маникюр, определени от Неръждаема Стомана, Професионален Комплект за рязане на ноктите, Инструменти за педикюр, Ноктопластика за грижа за пръстите на краката (Цвят: E, Размер: 1)

BGN 2.67

Продукти
Налично за поръчка

Изработен е от материал от неръждаема стомана, твърда и лесно се повреждат може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.Професионални продукти за грижа за ноктите, които са по-достъпни, отколкото купуват от тях поотделно.Лесен за носене, подходящи за различни места.Подходящ по размер и приятен на допир за отпускане и получаване на удоволствие. Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, яркост / контраст на монитора и т.Изработен е от материал от неръждаема стомана, твърда и лесно се повреждат.Лесно вживляется в ноктите и бързо отрязва дебели нокти на краката.Лесно вживляется в ноктите и бързо отрязва дебели нокти на краката.Проектирани с оглед на портативни размери.Подходящ по размер и приятен на допир за отпускане и получаване на удоволствие.Лесно вживляется в ноктите и бързо отрязва дебели нокти на краката. Измерете стоки на ръка, той може да се различава с 1-3 см, вашето разбиране ще бъде високо оценена.Изработен е от материал от неръждаема стомана, твърда и лесно се повреждат.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

CLKSZ нокторезачки, Ножици, Маникюр Клещи От Неръждаема Стомана, Цветен Комплект За Нокти, Клещи За Пилинг, Инструмент За Красота

Пратката включва : 1 комплект * комплект за нокти Забележки : поради ръчно измерване може да бъде отклоне�

BGN 1.00

Оранжев отпечатък лапи, котешки следа, машина за рязане на ноктите на животното, отварачка, ключодържател, ножици

Здрава неръждаема стомана : осигурява изключителна твърдост, предотвратяване на огъване и подхлъзване�

BGN 2.00

Абстрактен Оригами Носорог Геометрична Форма На Ножица За Нокти На Пръстите На Краката Ножици От Неръждаема Стомана

; Лесен за почистване; Чудесен подарък за вашите близки и приятели, за да има отличен опит за рязане на но

BGN 15.59

Английската Класическа Емоционална Лирика Разочарован Кусачка За Рязане Нокти, Отварачка Ключодържател Ножици

Количество в опаковка : 1 х машина за рязане на ноктите; Остриетата са с форма и размер, специално предназ

BGN 15.73