• Новинка
Писалка за телефон Umidigi F1 (писалка за телефон от BoxWave) - Завъртане на притежателя SnapGrip, флип-надолу поставка за усилване улови отзад за Umidigi F1 - Зимния Бял

Писалка за телефон Umidigi F1 (писалка за телефон от BoxWave) - Завъртане на притежателя SnapGrip, флип-надолу поставка за усилване улови отзад за Umidigi F1 - Зимния Бял

BGN 0.67

Продукти
Налично за поръчка

? [НАПРЕДНАЛ] Не просто всплывай (скучни)Няма повече кутрето с вашия смартфон!Лесно сжимайте го на показалеца и средния пръст!. ? [КОМПАКТЕН] Лесно се свива по-МАЛКО ОТ сантиметър, за да не пречат.Вдигнете го на НОВО ниво : щелкайте, захватывайте и брезент с помощта на наклон на притежателя на Snap Grip!. ? [ВИСОКО КАЧЕСТВО] е направен от здрав висококачествен поликарбонат, който е оценен за по-дълъг живот.Подобрете сцепление с вашите F1 с помощта на наклон на притежателя на Snap Grip!Намалете умората на смартфон с помощта на наклон на притежателя на Snap Grip. ? [ДВУСТРАНЕН НАКЛОН] Наклонен държач Snap Grip има функция за двустранно накланяне, която го превръща в стабилна и надеждна стойка за гърба.Това малко устройство е закрепена към задния панел на вашия F1 (или своята практика) и изпълнява функцията на усилвател за СЪЕДИНИТЕЛ за вашия смартфон.Включете любимия си филм или видеоклип в You Tube, седнете удобно и се насладете, дори без да държите в ръцете на F1!, който лесно се свива по-МАЛКО ОТ сантиметър, за да не се намесва.Не просто лопай (скучни).Включете любимия си филм или видеоклип в You Tube, седнете удобно и се насладете, дори без да държите в ръцете на F1!.Вдигнете го на НОВО ниво : щелкайте, захватывайте и брезент с помощта на наклон на притежателя на Snap Grip!.Това малко устройство е закрепена към задния панел на вашия F1 (или своята практика) и изпълнява функцията на усилвател за СЪЕДИНИТЕЛ за вашия смартфон.Няма повече кутрето с вашия смартфон!Лесно сжимайте го на показалеца и средния пръст!.Просто да го извадя, за да използвате.? [ПИСАЛКА за ТЕЛЕФОН] Намалете умората на смартфон с помощта на наклон на притежателя на Snap Grip.Просто да го извадя, за да използвате. ? [ДВУСТРАНЕН НАКЛОН] Наклонен държач Snap Grip има функция за двустранно накланяне, която го превръща в стабилна и надеждна стойка за гърба.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

3dRose Акварел модел Uta Naumann - Тропически Жълта Акварел С Шарките на Летния Хибискус в джунглата Алоха - Телефонно обаждане (phr_319659_1)

Функция завъртане на 360 ° и завъртане на 180 ° осигурява удобен захват и перфектен ъгъл на вижданеТова е с�

BGN 5.99

3дРоуз, САЩ, Аляска, езеро Кларк, Северна Каролина. Свиня мечка Гризли, охотящаяся на миди. - Телефонът звъни (phr-367281-1)

Благодарение на въртяща се стойка може да се гледат филми, предавания, спорт и тПоставка е с възможност �

BGN 5.41