• Новинка
Отразяващи калъф Punkcase S9 Plus, Защитен панти за носене, устойчив на надраскване, Прозрачни отпред и нескользящий отзад от изкуствена кожа, вградена стойка, съвместима

Отразяващи калъф Punkcase S9 Plus, Защитен панти за носене, устойчив на надраскване, Прозрачни отпред и нескользящий отзад от изкуствена кожа, вградена стойка, съвместима с Samsung Galaxy S9 + Plus (златен)

BGN 3.00

Продукти
Налично за поръчка

) ★ СТИЛНИ и ЗАЩИТЕН : Двуслойни дизайн с релефни ръбове за допълнителна защита на обектива на камерата с Висококачествена делото от изкуствена кожа за надежден, удобен и нескользящего улавяне. Моля, обърнете внимание, този калъф е проектиран изключително за SAMSUNG GALAXY S9 PLUS (2018 г.Отразяващи калъф Punkcase S9 Plus Защитен панти калъф с устойчиво на надраскване прозрачна огледало отпред и неплъзгащи задната част, изкуствена кожа, вградена поставка за Samsung Galaxy S9 Plus (сребрист цвят) в .★ Калъф-рефлектор PUNKCASE GALAXY S9 PLUS : ультралегкий и полупрозрачен калъф с панти капак. Калъф не е подходящ нито за това как другите модели на Samsung Galaxy. ★ ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ ЗА ЗАМЯНА : Punkcase подкрепя своите продукти.Ако не сте напълно доволни от своя отразява калъф Samsung Galaxy S9 Plus, просто се свържете с нас за беспроблемного връщане без въпроси.Ако не сте напълно доволни от своя отразява калъф Samsung Galaxy S9 Plus, просто се свържете с нас за беспроблемного връщане без въпроси. ОТРАЗЯВАЩИ калъф PUNKCASE GALAXY S9 PLUS : уникален флип-надолу капачката, която позволява да видите вашия дисплей и на отражението си, без да отваряте калъф â . Калъф не е подходящ нито за това как другите модели на Samsung Galaxy.Поставка за крака. ★ Ултра тънък дизайн откидного своята практика : на Предния панел е направен от огледалата на материала с устойчиво на надраскване покритие на предния екран може да се използва като огледално-рефлексен задния панел, произведени от висококачествена изкуствена кожа, която може да се превърне в поставка за хоризонтален преглед, без помощта на ръцете. Моля, обърнете внимание, този калъф е проектиран изключително за SAMSUNG GALAXY S9 PLUS (2018 г. СТИЛЕН и ЗАЩИТЕН : двуслойни дизайн с вдигнати краища за допълнителна защита на обектива на камерата с Висококачествена делото от изкуствена кожа за надежден, удобен и нескользящего улавяне â .

Общи свойства

Те също купуват с този продукт