• Новинка
Термична паста Aairhut GX-14, 15,7 W/кв. м, Високоефективен термопаста за охлаждане на всички процесори, CPU, GPU - PC, PS4, Xbox и радиатори компютри и конзоли (4g)

Термична паста Aairhut GX-14, 15,7 W/кв. м, Високоефективен термопаста за охлаждане на всички процесори, CPU, GPU - PC, PS4, Xbox и радиатори компютри и конзоли (4g)

BGN 3.33

Продукти
Налично за поръчка

Сигурен и защитен - энергонезависимый, огнезащитни и не съдържа металиТоплината, выделяющееся вътре, ще бъде бързо и ефективно, за да се изпарява, което води компонент и система до границата на стабилност.Широко приложение - Идеален за охлаждане на процесора, PC, PS4, PS5, XBox, процесори IC, охладители, радиатори, домашно охлаждащи устройства и други компютърни конзоли. к - Изработена от въглеродни частици термопаста Aairhut GX-14 е с голям вискозитет и электропроводностью. Висока топлопроводимост 15,7 W/м.Просто выдавите, след това равномерно я намажете със закрепени шпатула.Отлична производителност на системата Aairhut GX-14 нарежда сред най-добрите термопаст, компаундов или горелки на пазара.Просто выдавите, след това равномерно я намажете със закрепени шпатула.Той е с висока проводимост 15,7 W / м к, което ви позволява бързо и ефективно да се отвръща топлина, предоставени на процесор или графичен процесор, който е подходящ дори за овърклок. к - Изработена от въглеродни частици термопаста Aairhut GX-14 е с голям вискозитет и электропроводностью.Гумена поставка за отпечатъци.Термопаста Aairhut GX-14 не само елиминира риска от късо съединение, заустванията и увреждане на долната част на радиатора от корозия, но също така осигурява допълнителна защита на процесора и видео картата.Лесно се инжектира - благодарение на удобен дизайн спринцовка дори начинаещ може бързо да започнете работа с него.Сигурен и защитен - энергонезависимый, огнезащитни и не съдържа метали. Трайност в продължение на 8 години - никакви компромиси с течение на времето, липсата на втвърдяване и висока дългосрочна стабилност.При възникване на каквито и да било проблеми с GX-14, не се колебайте да се свържете с нас за новата подмяна или връщане на парите.При възникване на каквито и да било проблеми с GX-14, не се колебайте да се свържете с нас за новата подмяна или връщане на парите.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

Noctua NT-H2 3,5 g AM5 Edition, термопаста професионален клас със защита от термична паста за процесори AMD AM5 вкл. 3 Почистващи кърпички (3,5 г)

опаковка с обем 3,5 г за около 320 приложения (в зависимост от размера на процесора, като например, ~ 3 прилож

BGN 2.67