• Новинка
Палатка HAIBING, Палатка с отвор за печката, Фамилна палатка за къмпинг, Памучен Холщовая палатка с камбана, Голяма Космическа Водоустойчив Пирамидални палатка за пар?

Палатка HAIBING, Палатка с отвор за печката, Фамилна палатка за къмпинг, Памучен Холщовая палатка с камбана, Голяма Космическа Водоустойчив Пирамидални палатка за парти на открито, Лов, Пикник, къмпинг, палатка (Цвят:

BGN 2.00

Продукти
Налично за поръчка

【Безопасен и дишаща】- Палатка за печки с висококачествена вкара врата и прозорци с цип, което позволява да отваряте палатка за раздуване на вятъра или да се насладите на гледка, без да се притеснявате за бръмбари, или тварях 【ВОДОУСТОЙЧИВ ПАЛАТКА от futon ПЛАТНА】 - Палатка за печката е изработена от futon платна с водоотблъскваща обработка и проклеенным шев.Достатъчно здрава и трайна, за да издържат на силен вятър, дъжд или дори сняг.Широкото прилагане на Този 4-сезонна палатка-камбанка е подходящ за всяко време.ЛЕСЕН МОНТАЖ и демонтаж на Всички аксесоари за монтаж са включени в комплекта и един човек може да събере по-малко от 15 минути.Той е по-здрав, за да устои на ветрове, дъжд и сняг. 【Супер ГОЛЯМ капацитет】- Това е палатка-камбанка с диаметър 3 м, в които обикновено могат да се настанят 3-5 души, спящи на надуваеми дюшеци. 【ЗДРАВА и стабилна опора】- За инсталация са предвидени солидни стоманени централните стълбове, поцинковани рамкова тръби, плътен найлон въже и нокти за навиване на въжета.Идеално за бивакуване на открито със семейства и приятели.Четирите най-големи дупки за плавно пускане.Ефективно защитава кожата на вас и вашето семейство от слънчево изгаряне през лятото.Освен това лесно се разбира. 【ЗДРАВА и стабилна опора】- За инсталация са предвидени солидни стоманени централните стълбове, поцинковани рамкова тръби, плътен найлон въже и нокти за навиване на въжета.Ефективно защитава кожата на вас и вашето семейство от слънчево изгаряне през лятото.Достатъчно здрава и трайна, за да издържат на силен вятър, дъжд или дори сняг. 【ВОДОУСТОЙЧИВ ПАЛАТКА от futon ПЛАТНА】 - Палатка за печката е изработена от futon платна с водоотблъскваща обработка и проклеенным шев.Държава, както е посочено друго. 【Безопасен и дишаща】- Палатка за печки с висококачествена вкара врата и прозорци с цип, което позволява да отваряте палатка за раздуване на вятъра или да се насладите на гледка, без да се притеснявате за бръмбари, или тварях.Държава, както е посочено друго.В нашите палатки повече за аксесоари, отколкото в други палатки.Вие дори можете да преобръщане на цялата стена за добро обдува и преглед. 【Супер ГОЛЯМ капацитет】- Това е палатка-камбанка с диаметър 3 м, в които обикновено могат да се настанят 3-5 души, спящи на надуваеми дюшеци.

Общи свойства

Open & Stand Size 118.1 x 118.1 x 78.7inch (L x W x H)/157.5 x 157.5 x 98.4inch (L x W x H):
Door Size:
150cm H x 180cm W (59 x 70.8inch)/160cm H x 200cm W (63 x 78.7inch)
Fabric:
300gsm cotton canvas, PU3000m
Ground Sheet:
540gsm PVC, PU5000m
Central Pole:
Dia.38mm
A Frame Pole:
Dia.19mm
Ropes:
Φ6mm, 3m on length
Package Weight:
20kg (44lb)/28kg (61.7lb)
Package Content:
1 * Canvas Bell Tent:
This tent is suitable for 3-4 seasons and preferred use for hiking, cycling, expeditions, fishing, kayaking, car camping, backpacking and bikepacking. :

Те също купуват с този продукт