• Новинка
Двухшпиндельная стенни панела за контакти, на Кутията за електрически контакт стандартен размер на 1 група, 4,57 х 2,8, Термопласт, поликарбонат, Болтове в комплекта, с?

Двухшпиндельная стенни панела за контакти, на Кутията за електрически контакт стандартен размер на 1 група, 4,57 х 2,8, Термопласт, поликарбонат, Болтове в комплекта, са посочени в UL (бял 1 пакет)

BGN 2.67

Продукти
Налично за поръчка

[ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] - Тези компактни стенни плочи с модерен дизайн, подходящи както за битови, така и за търговска употреба : у дома, в офиса, на корпоративе [Температурна устойчивост И ИЗБЛЕДНЯВАНЕ] : е Устойчив на температури над 100 градуса, като предотвратява избледняване на цвета и с течение на времето.[ВИСОКО КАЧЕСТВО] : Изработен е от термопластичен поликарбонат. [ЛЕСЕН МОНТАЖ И ПОЧИСТВАНЕ] : Боядисани винтове, които са включени в комплекта, лесно се подменят всеки електрически котлони подобна конфигурация, гладка повърхност със заоблени ръбове. [Температурна устойчивост И ИЗБЛЕДНЯВАНЕ] : е Устойчив на температури над 100 градуса, като предотвратява избледняване на цвета и с течение на времето. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] - Тези компактни стенни плочи с модерен дизайн, подходящи както за битови, така и за търговска употреба : у дома, в офиса, на корпоративе. [ИЗБРОЕНИ UL и c UL] : е Проектиран, произведен и проверен в съответствие с изискванията на UL. [ИЗБРОЕНИ UL и c UL] : е Проектиран, произведен и проверен в съответствие с изискванията на UL.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

Leviton 80714-W 1-Gang Без устройство за Глухи Стенни панела, Стандартен размер, Термопласт, найлон, за Монтиране в кутията, 25 x, Бял, 25 броя

Единична, без устройство за глухи стенни плочаСтрана на произход : Сащ.Стандартен размер.Термопластиче�

BGN 0.33

Декоративни Стенни плоча Henne Bery с затонувшим Перли, Покриване на контакти с ключ (Двоен ключ, Сатинированный никел)

Описание производствадекоративные плоча ключа на светлината и капачки на контакти, които правят повеч�

BGN 4.53