• Новинка
Бутилка за вода с американския флаг От неръждаема Стомана, Изолирано - С Двойни стени, Двустранен Бутилка за Хидратация с Лазерно Гравиран, Топла или Студена / 32 гра?

Бутилка за вода с американския флаг От неръждаема Стомана, Изолирано - С Двойни стени, Двустранен Бутилка за Хидратация с Лазерно Гравиран, Топла или Студена / 32 грама - Гравирано в САЩ

BGN 13.43

Продукти
Налично за поръчка

Нашите бутилки за вода, за да се настанят пълни 32 грама любимото си питие и имат конструкция от неръждаема стомана двойни стениДвупосочен патриотичен дизайн : На всеки патриотичен чаша за бутилки с вода с обем 32 грама от една страна е гравиран на американското знаме, а от друга - индивидуален патриотичен дизайн.
Двупосочен патриотичен дизайн : На всеки патриотичен чаша за бутилки с вода с обем 32 грама от една страна е гравиран на американското знаме, а от друга - индивидуален патриотичен дизайн.Нашите бутилки за вода, за да се настанят пълни 32 грама любимото си питие и имат конструкция от неръждаема стомана двойни стени. Покажете своя патриотизъм с помощта на нашите изработени по поръчка бутилки за вода с марка флага на сащ, изолирани на 32 грама.Вакуумна изолация-с двойни стени поддържа температурата.Мултифункционалност Носете нашата удобна портативен бутилка за вода навсякъде и при всякакви температурни условия.Монограм с лазерно гравирани Красив монограм с лазерно гравиране на американското трайни и не избледняват с пера или от време.
ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ ви ТОПЛИ И СТУДЕНИ НАПИТКИ : запазва напитките топли до 6 часа, а студени напитки остават охладени в продължение на пълни 24 часа.Чаша за вода Patriotic обем 32 грама, подходящ за топли и студени напитки, запазва студени напитки охладени до 24 часа, кафе или чай остане топло до 6 часа. слама на кутията позволява без усилия глътка вода, не разливая си.Умна бутилка за вода идеални за спорт на открито, в офиса, на плажа, в училище или на пикник.Уникален подарък, патриотичен чаша за бутилки с вода с обем 32 грама, външна декорация и висококачествени материали гарантират, че ще выделитесь благодарение на трайно и елегантния подарък.Трайно прахово покритие за защита от ръжда.Не избледняват, не се износва и не се отмиват, като охладители със стикери.Вакуумна изолация-с двойни стени поддържа температурата.Не избледняват, не се износва и не се отмиват, като охладители със стикери.
Лазерно гравиране в САЩ : Точно двустранен гравиране прави нашите бутилки за вода can неподвластным време съкровище за американците, които обичат знамена по света.
УНИВЕРСАЛНОСТТА на 2 В 1 : Flaskimo предлага 2 вида херметически капаци за една бутилка с вода, които включват в себе си : Завинчивающуюся капак с широко гърло и откидывающуюся капак с улей с соломинкой.Задължителна бутилка за вода с изолация от неръждаема стомана.През целия спътник при всяко пътуване, независимо дали е далеч или близо до дома си. Перфектен за всякакви дейности на закрито и на открито.Задължителна бутилка за вода с изолация от неръждаема стомана.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

Чаша от перламутрового метал HB-4033, тиква ябълки и жълто, 11,2 течни унции (330 мл), Вакуумно покритие, Кафеена чаша, Антични

Вакуумна изолация от неръждаема стомана запазва топлината, и температурата остава прекрасен; Ефективн�

BGN 12.08

Кафеена Чаша, Термос, утайка от Пътна Чаша, Термос за топли Напитки, Кафе в Термос, Сив Череп, Червена Роза във Формата На Сърце

Преносими и трайниДайте да ви добър опит за извършване на покупки ★ Купи с увереност : Ако имате някакви

BGN 0.67

Кафеена Чаша, Термос, утайка от Пътна Чаша, Термос за топли Напитки, Кафе в Термос, рисунка на цвете, слънчоглед

★ Материал изолирана чаша : Кафеена чаша е изработена от материал от неръждаема стомана 304 ★ Изолирано �

BGN 7.93