• Новинка
Ракита, от памук сверхпрочная въже за играчки за домашни любимци с тенис топката, здрав и устойчив на укусам, лесен за почистване. Размер: Диаметър на топката: 6 см, д?

Ракита, от памук сверхпрочная въже за играчки за домашни любимци с тенис топката, здрав и устойчив на укусам, лесен за почистване. Размер: Диаметър на топката: 6 см, дължина на въжето: 40 виж

BGN 52.42

Продукти
Налично за поръчка

Ракита, от 100% памук сверхпрочная играчка-скачане на въже за домашни любимци с тенис топката, здрава и забавни игри за домашен любимец и здравето на зъбите, също така е добър за тренировки, устойчиви на укусам, лесен за почистване Ракита, от 100% памук сверхпрочная играчка-скачане на въже за домашни любимци с тенис топката, здрава и забавни игри за домашен любимец и здравето на зъбите, също така е добър за тренировки, устойчиви на укусам, лесен за почистване. Размер : диаметър на топката : 6 см, дължина на въжето : 40 виж. Размер : диаметър на топката : 6 см, дължина на въжето : 40 виж подходящ за всички кучета и котки.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

MPP Въжето Паракорд Играчки за по-Големи Кучета Здрав Двойна Оплетка на топка за Тенис Влекач 18,5 Голям (2 Играчки - на двата цвята)

Куче в двойна възхитени от веревочной играчки double ball paracordИграчки за кучета с двойно перетягиванием от п

BGN 14.80

Играчка за кучета MPP Въженият топка с дръжка за теглене въже за силна Жевателей Различни цветове (Комплект от 3 играчки)

Избирайте между 1 играчка (произволен цвят) или набор от всички 3 играчки! Въженият топчета 3,75 инча с дръж

BGN 3.33