• Новинка
LOVNFC Превръзка на главата за Косата на жените, 5 бр., Плисе Превръзка на главата с Възел за Жени, Нескользящие Модни Превръзка на главата за жени и Момичета, с Широк То?

LOVNFC Превръзка на главата за Косата на жените, 5 бр., Плисе Превръзка на главата с Възел за Жени, Нескользящие Модни Превръзка на главата за жени и Момичета, с Широк Топ Възел, Тюрбан, Ленти За Коса

BGN 6.06

Продукти
Налично за поръчка

【Дамски модни превръзка на главата】Дамски превръзки за главата с възел изработени от висококачествени копринени тъкани с помощта на ръчни гънки, нежни, елегантни и модерни.Ако имате някакво недоволство нашата превръзка на главата с завязками, моля, не се колебайте да се свържете с нас за връщане или подмяна на. 【Високо качество и практичност】 Изработени от висококачествена лъскав копринен плат, ABS-материал, тези превръзки за момичетата меки и удобни, с гладки ръбове без чеп им е лесно за носене и те са удобни за ежедневно носене.Това е чудесен прическа за жени или момичета, прави ви по-атрактивни и сияйна в тълпата. 【Не се плъзга и е здрава】Меки дамски превръзки на главата имат добра еластичност и противоскользящими свойства, което осигурява комфорт при носене и стабилност.Набор от чалми на главата с възел - перфектните аксесоари за практикуване на йога, тренировки, като сутринта грим, бижута партита, пътуване, плаж, и т. 【Любимите подаръци за жени】 Нашите 5 главоболие, чалми с най-център за жени с Тази красива дамска превръзка - чудесен подарък за Коледа, рожден Ден или Ден на майката, за майки, съпруги, сестри, дъщери, за да организират по-добре своите шапки.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт