• Новинка
ZCMEB Многофункционална кутия за съхранение, шкаф-хладилник, пластмасова кутия за закуски, кухненски запечатани банка с двойна мрежа (Цвят: черен, размер: 18.5*10*6.3 см)

ZCMEB Многофункционална кутия за съхранение, шкаф-хладилник, пластмасова кутия за закуски, кухненски запечатани банка с двойна мрежа (Цвят: черен, размер: 18.5*10*6.3 см)

BGN 0.33

Продукти
Налично за поръчка

Моля, обърнете внимание : поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различават малко от цветове на снимкатаСигурна опаковка, можете да получите кутия е в добро състояние. шампанско чанта + картонена кутия.Кухненски кутия за съхранение на закуски с двойна мрежа.Кухненски кутия за съхранение на закуски с двойна мрежа.Кутии за храненияпластиковая кутия. х кутия за съхранение на закуски.Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Сигурна опаковка, можете да получите кутия е в добро състояние.5 виж на Помещение включва : 1 бр.Моля, приемайте истински за стандартна.Стил на кухненски инструменти.Кутии за храненияпластиковая кутия.Възможни са отклонения в 1-3 см от ръчно измерване. Размер : около 18.Стил на кухненски инструменти. шампанско чанта + картонена кутия.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

UXZDX CUJUX Цифров Измерител на нивото на звука 30-130 db Измерване на Нивото на Шума от Уреда За измерване на Шума Тестер Децибела Монитор

Отличен основен измерител на звука за използване в целия спектър в различни области, от запис на музика,

BGN 81.00

Корейската Традиционна Шелковичная Хартия HanJi От Естествен материал с Шарени Светло Кафяв лист от Детелина 35,8 x 787,4

Ханджи и экологичен, тъй като в него се използва недревесная целулозаНеговите влакна са издръжливи и ле

BGN 52.57