• Новинка
Огледален шкаф за баня, Огледало шкаф в цял ръст, Шкаф за баня, за кухня, Трапезария, Баня, Всекидневна, Стираемый (Цвят: бял, размер: 110 см)

Огледален шкаф за баня, Огледало шкаф в цял ръст, Шкаф за баня, за кухня, Трапезария, Баня, Всекидневна, Стираемый (Цвят: бял, размер: 110 см)

BGN 46.88

Продукти
Налично за поръчка

?▶ Технически спецификации на продукта◀-Материал : дърво-Цвят : цвят на снимки-Размер : виж снимка?▶ Спестяване на пространство ◀ Шкаф за баня е идеално решение за съхранение на вещите във вашия домОбновен дизайн за улесняване на монтажа. Цвят - поради различни камери, осветление на снимане настройките на компютъра действителният цвят може да варира от изображението.-Този висящ шкаф за баня е оборудван с ясно изображение за подготовка за сутрешната рутина. ?▶ Спестяване на пространство ◀ Плот в банята твърде загромождена?Огледални шкафове за баня предлагат скрито съхранение и визуални стелажи за лекарства, тоалетни принадлежности и дори на различни украшения, които придават на банята чист и девствен вид.Можете да поставите на рафтовете на своите собствени красиви декоративни елементи, за да изглеждат зашеметяващо.-В него могат да се съхраняват елементи на различна височина, като средства за хигиена, free toiletries, а понякога и лекарства. За списъка на продажбите - Ние продаваме само стенен монтаж огледален шкаф, а останалата част от изображението не е включена.?▶ Моля, обърнете внимание на съветите ◀1. ?▶ Подходящ за всяка стая ◀ Добавете нотка на селски красота в банята, кухнята, хола, спалнята или на друго място в дома си. ?▶Характеристики на продукта◀-Отворени рафтове това са огледало на гардероба си като веднъж са подходящи за обекти, които изглеждат чудесно, като сгънати гъба или декоративни сапуни.Той е оборудван затворена рафт с двойни огледални врати, а също така отворен рафт за кърпи, сапун, хартиени кърпи и други елементи на декора.?▶Универсален ◀ Стенен шкаф за баня е идеално за баня, спални, хол и кухня. За размера- данните от измерванията на ръка, моля, позволяват едно малко отклонение.Осигурете ви простор и суета.Освен това, можете да поставите няколко по-малки зелени растения на открити рафтове, така че вашите стоки са били стройни и красиви.Освен това, един добър процес на боядисване го прави гладки и лесни за миене.-Можете да следвате инструкциите за монтаж в много кратки срокове. За продукта - Искане.Може да бъде отклонение ~ 1 см, моля, превалируйте в насипно състояние.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

Леки маратонки, без съединителни от брезент Ярки цветове DADAWEN за момчета и момичета, Сладки Ежедневни маратонки за бягане

МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ОБУВКИ : Нашите парусиновые маратонки това са обувки за всички поводиНа разположени

BGN 5.15

Летни Тениски за Жени С Абстрактно Принтом Лице, Ризи с Къс Ръкав, Ежедневни Графични Тениски с Кръгло Деколте, Свободна Удобна Блуза

Модни основни ежедневни блузипотнициМожете да зареждат върховете в панталони или поли, за да се създад�

BGN 1.33