• Новинка
Калъф за телефон Niubity за Samsung Galaxy Z Flip 4 с [Защита от пълзящите линии] [Вградена защита за фотоапарата] [Стойка с магнитен пръстен] устойчив на удари Защитен калъф за Samsu

Калъф за телефон Niubity за Samsung Galaxy Z Flip 4 с [Защита от пълзящите линии] [Вградена защита за фотоапарата] [Стойка с магнитен пръстен] устойчив на удари Защитен калъф за Samsung Galaxy Z Flip 4 (черен)

BGN 11.26

Продукти
Налично за поръчка

★ Защита на повдигащи панти Прибиращ защита на електрически вериги няма да се отрази на сгъването, защита на крехката линия на телефона от надраскванеQ3 : Пръстен се върти? A3 : Разбира се, да, това е повратна метален пръстен на стена хоризонтално на 360 ° и вертикално до 110 °, поддържа всеки зрителен ъгъл.Вградена защита камери и откидных линии е съвместим с Samsung Galaxy Z Flip 4. 【Съдържанието на стока】 комплектът включва Samsung Galaxy Z Filp 4, устойчив на удари и който предпазва от падане многофункционален калъф. ★ Функция на магнитно закрепване на автомобилния Вграден метален магнитен лист, който може да бъде директно стабилно прикрепен към протоколи кола на притежателя.Ние бързо ще ви отговорим, ако имате някакви въпроси, и не приемаме усилия, за да ви бъдем от полза.Надеждно защитава от пръстови отпечатъци, на пот и на остатъци от мазнини.Q1 : Съвместима модел телефон.Q5 : Има ли защита от пантите?A5 : Да, има и защита от пантите, която предвижда плавно сгъване и осигурява добър защитен ефект.Стилен материал на задната част от мека изкуствена кожа и здрава вътрешна капачка от КОМПЮТЪР със защита от надраскване предпазват от случайни удари, натъртвания и сблъсък, когато се приземява. 【Вградена защита на екрана Camere】 Универсална и touchpad вградена защита камерата осигурява отлична защита на камерата и външния екран на Samsung Galaxy Z Flip 4 Case. 【Защита на електрически вериги】 Вградена защита от повдигащи панти ефективно намалява силата на удара и предпазва от надраскване, по-добре предпазва вашето устройство, като същевременно осигуряват плавно и шелковистое сгъването. ★ Защита на екрана на камерата Вградена защита на екрана на камерата предпазва камерата от нараняване и надраскване. 24-часова професионална сервизна екип и служба за техническа поддръжка е готов.Добре дошли, за да се свържете с нас по всеки въпрос.A1 : Калъф е съвместим с мобилен телефон Samsung Galaxy Z Flip 4.Здрав устойчив на удари калъф военни клас тръба на шарнирна връзка с приплъзване, за защита на екрана на камерата и въртяща се на 360 ° кольцевым притежател - е предназначен за Samsung Galaxy Z Flip 4 2022 (в комплекта не е включена магнитен кола).Q4 : Поставили ли поставка за протоколи устройствения притежателя си?A4 : Да, вграден метален магнитен лист е устойчив на адсорбция отзад, което е удобно за навигация по маршрут по време на шофиране.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт