• Новинка
Поставка за подправки nwejron, Желязна Поставка за Подправки, Лесен За Инсталиране, за баня или кухня (с дължина 50 см)

Поставка за подправки nwejron, Желязна Поставка за Подправки, Лесен За Инсталиране, за баня или кухня (с дължина 50 см)

BGN 0.33

Продукти
Налично за поръчка

[Лекота на инсталиране на] Не се налага пробиване на отвори или да нокти в стената, тя напълно неразрушающая и лесен за инсталиранеКак да използвате : Параметри : Тип на продукта : Поставка за подправки Материал : Желязо Натоварване на лагерите : прибл. [Здрава носеща способност] С висока носеща способност, могат да издържат на 10 кг, трудно е деформиран, може да отговори на вашите различни нужди. [Спестяване на пространство] Дизайн със заоблени ъгли лесен и щедър, което прави вашите кухненски плотове ароматно и спестява пространство, е сочетаясь с всеки интериор в дома ви.[Широко приложение] Може да се използва не само като поставка за подправки в кухнята, но и като хранилище в банята.Те са незаменим елемент от бита на семейството. [Здрав материал] Стенни поставки за подправки изработен от висококачествено желязо материал, трайни и трайни, и може с увереност да се използва в продължение на дълго време. [Широко приложение] Може да се използва не само като поставка за подправки в кухнята, но и като хранилище в банята. [Здрав материал] Стенни поставки за подправки изработен от висококачествено желязо материал, трайни и трайни, и може с увереност да се използва в продължение на дълго време.Лесен за почистване и се сервира. [Широко приложение] Може да се използва не само като поставка за подправки в кухнята, но и като хранилище в банята.

Общи свойства

Item Type:
Spice Rack
Material:
Iron
Load Bearing:
Approx. 10kg / 22.0lb
Package List:
1 x Spice Rack:
1 x Glue:
2 x Fixed Gasket:
4 x Screw Sleeve:
4 x Screw:

Те също купуват с този продукт

Защитно фолио за екрана, предназначена за цифрови видеокамери Canon ZR70MC - Maxrecor Nano Matrix Crystal Clear (комплект от две опаковки)

ЛЕСЕН ИНСТАЛАЦИОНЕН КОМПЛЕКТ ЗА ПЕРФЕКТНО ИЗРАВНЯВАНЕ БЕЗ МЕХУРЧЕТА Ни лесен инсталационен инструмен

BGN 0.33

Съвременните Чайници Чайник 200cc Оригинален Лилав Пясък Кана със 7 Дупки Zisha Чайник за Чай Набор от електрически Кани

използвайте и удобствуйтеЗаваривание чай в чайника улавя истинския вкус чай, който може да запазите на

BGN 2.67

Корейската Традиционна Шелковичная Хартия HanJi От Естествен материал с Шарени Светло Кафяв лист от Детелина 35,8 x 787,4

Ханджи и экологичен, тъй като в него се използва недревесная целулозаНеговите влакна са издръжливи и ле

BGN 52.57

Защитно фолио за екрана, предназначена за цифрова видеокамера Sony HDR-CX430 - Maxrecor Нано Матрицата anti-glare (комплект от две опаковки)

ЛЕСЕН ИНСТАЛАЦИОНЕН КОМПЛЕКТ ЗА ПЕРФЕКТНО ИЗРАВНЯВАНЕ БЕЗ МЕХУРЧЕТА Ни лесен инсталационен инструмен

BGN 0.33