• Новинка
FAVOMOTO Механични Моливи Велосипедни Гуми 9 бр Автоматичен Молив Практичен Манометър за измерване на налягането в гумите Преносим Манометър За проверка на наляганет?

FAVOMOTO Механични Моливи Велосипедни Гуми 9 бр Автоматичен Молив Практичен Манометър за измерване на налягането в гумите Преносим Манометър За проверка на налягането В Гумите, Механични Моливи Велосипедни Гуми

BGN 7.70

Продукти
Налично за поръчка

Молив за проверка мотоциклет : Правилно напомпани гуми подобряват характеристиките на автомобила при движение и помагат за увеличаване на икономия на гориво - Джобен размер за удобно носене по време на пътуване.Информация за продукта Този продукт представлява датчик за налягането в гумите, изработен от висококачествена неръждаема стомана за практично и трайни употреба. - Точна и моментална проверка на налягането в гумите на вашия автомобил за по-безопасно шофиране. - Размер : около 14.Молив за велосипедни гуми : Стоманена на съединителната горловина и плътност. - Може да се използва по всяко време и на всякакви места, без захранване от батерията.Просто прикрепете към автобуса, и манометър оборудвана се леко напред, така че да можете бързо и точно измерване на налягането в гумите.Автоматична писалка налягане в гумите : Редовна проверка на налягането в гумите, необходима за поддръжката на всяко превозно средство.Списък с пакети 9 x молив за измерване на налягането в гумите Характеристики - Цвят : сребрист. - Здрава конструкция и дизайн с максимална якост за дълъг експлоатационен срок.Прост и надежден инструмент за контрол на налягането в гумите.Ръчна дръжка за измерване на потока на въздух : Джобен размер за удобно носене по време на пътуване.Молив за велосипедни гуми : Стоманена на съединителната горловина и плътност.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

Кана с грецкой Гайка Емайл, кана за Кафе, Удобен за Офис Чайник, Чай Комплект, Цветен чайник, кана за Кафе (Цвят: А Размер: Един размер)

Глазура може да бъде неравен под тези ъгли, където край захарна порцелан трудно се поддават на обработк�

BGN 3.33

Съвременните Чайници Чайник 200cc Оригинален Лилав Пясък Кана със 7 Дупки Zisha Чайник за Чай Набор от електрически Кани

използвайте и удобствуйтеЗаваривание чай в чайника улавя истинския вкус чай, който може да запазите на

BGN 2.67