• Новинка
Средство за почистване на Кучешки Лапи Четка за Кучета 2 в 1 Инструмент за Почистване на Кучешки Лапи Грижи за Кучето Почистване на Кучета Мивка за Кучешки Лапи за К?

Средство за почистване на Кучешки Лапи Четка за Кучета 2 в 1 Инструмент за Почистване на Кучешки Лапи Грижи за Кучето Почистване на Кучета Мивка за Кучешки Лапи за Кучета Котки (Розов)

BGN 12.67

Продукти
Налично за поръчка

【Мека безопасна четка за пръста】 силиконови четината по-мек, в сравнение с традиционните, но достатъчно абразивни, за да премахване на плаката【Лесна употреба】 Разъемный дизайн, лесно се отстранява и за почистване, лесно за използване. 【Най-безопасният избор за домашни любимци】 Преносимо средство за почистване на кучешки лапи са произведени от внимателно оразмерени екологично чист силиконов материал, има по-голяма мекота, отколкото пластмасов, без да вредят на любимите си кучета.Това е леко и ефективно спасява мръсни лапи на вашия домашен любимец, запазва вашите домашни любимци чисти и здрави.Ергономичен и удобен за пречистване на лапите, стилен външен вид!Това е чудесен помощник за вашето куче, за почистване на мръсни лапи.Нежен характер пальчиковых за зъби, като правило, са по-скоро домашни любимци.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

Препарат за кухня от неръждаема стомана 50 топки за почистване от спирала стоманена тел с пластмасова дръжка (Цвят: 20 опаковки)

Защитете ръцете си, лесно гравирани върху дръжката прилагаемыми кърпи.Идеален за семейства или работни

BGN 1.67

DOITOOL 3 бр. Четка За почистване на прозорци Фуги Мултифункционален Пречиствател на Пропуски с 1 бр. Щеточной Глава Обков за Врати

Благодарение на широкия спектър от приложения той може ефективно почистване на устойчиви на замърсява�

BGN 6.26

Tanis Brush AH701636CF Алуминиева Правоъгълна Ръбчета Щеткодержатель за Една четки 5/16 инча, дължина 3 инча, височина фланец 1,05 инча

Брой детайли : AH701636 CFСтрана на произход : Сащ.Размери на опаковката : 38 Д x 4 x 5 W (инча).Тегло на опаковката :

BGN 3.00